Gratis

BLAStcafé, Stad in het Park 2.0

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Teruggave

11 Gasthuisvelden

4811 VX Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Breda, Stad in het Park

Over dit evenement

Draag ook een steentje bij aan ‘Breda, Stad in het Park’ en leer hoe je je als bouwende partij kunt onderscheiden in de groeiende markt voor groene gebouwen. In samenwerking met de gemeente Breda organiseert BLASt op 13 februari 2020 een middag voor architecten, ontwerpers en opdrachtgevers over de gemeentelijke ambitie ‘Stad in het Park‘.

De middag is gericht op de bouwopgave: Op welke wijze kan een gebouw vergroenen? Bij wie ligt de opgave: bij de architect of de opdrachtgever. Welke historische voorbeelden kunnen inspireren? Welke beplantingsoorten zijn geschikt voor toepassing in of aan gebouwen? Welke bestaande groene bouwtechnieken zijn beschikbaar?

Het doel van de bijeenkomst is om samen met deskundigen in gesprek te gaan hoe dat kan. Centraal staat de vraag hoe groen bouwen in Bredagestimuleerd kan worden. Daarnaast bekijken we bruikbare voorbeelden, toepasbare technieken en nieuwe perspectieven op de architectuur en het bouwen. De middag bestaat uit lezingen van toonaangevende sprekers, een ronde tafelgesprek en een netwerkborrel.

Tijdstip: inloop vanaf 13.00 uur, start om 13.30 uur tot 17.00 uur

Locatie: ruimte ‘De Gasjes’, De Teruggave, Gasthuisvelden 11

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Teruggave

11 Gasthuisvelden

4811 VX Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen