Gratis

BLAStprijs 2021

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Breda University of Applied Sciences

2 Monseigneur Hopmansstraat

4817 JS Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
BLAStprijs 2021

Over dit evenement

De BLAStprijs is de jaarlijkse architectuurprijs van Breda. In 2021 wordt de prijs uitgereikt in de categorie Beste studentenhuisvesting.

Jaarlijks volgen duizenden studenten in Breda middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Studenten die graag in de stad wonen waar ze studeren. Als onderwijsstad is het van belang dat Breda haar studentenhuisvesting op orde heeft. Hoe is het in Breda gesteld met de kwaliteit van de studentenhuisvesting? Draagt de vormgeving van de collectieve voorzieningen – de fietsenstalling, de gezamenlijke keuken, de wasruimte, het groen – bij aan de kwaliteit van wonen? En hoe is het programma verweven met de stad? Een goede inpassing draagt bij aan de dynamiek van de wijk.

Afgelopen jaar, toen veel studenten noodgedwongen hun lessen vanuit hun studentenkamer volgden, bleek eens te meer dat de invulling van de (beperkte) ruimte én de omgeving van groot belang is.

De kanshebbers zijn:

Study Studio Park

T63

SHV Brinker! 

Camelot Campus 076 Breda

Ensemble van Legeringshotels

De BLAStprijs wordt 27 oktober om 20.00 uur uitgereikt tijdens een live uitzending van BredaNu. Wil je bij de prijsuitreiking zijn? Meld je dan aan via blastprijs2021.eventbrite.nl of kijk live mee op Ziggo kanaal 40.

Om toegang te krijgen hebben alle bezoekers naast hun toegangsticket ook een coronatoegangsbewijs nodig. Dit coronatoegangsbewijs kun je via de CoronaCheck-app of www.coronacheck.nl aanmaken met:

* een vaccinatiebewijs

* een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud

* een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud van een van de Testen voor toegang testlocaties. Momenteel is deze test gratis. Ga voor meer informatie over het Testen voor toegang en het maken van een testafspraak naar: www.testenvoortoegang.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Breda University of Applied Sciences

2 Monseigneur Hopmansstraat

4817 JS Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator BLASt

Organisator van BLAStprijs 2021

Architectuurplatform Breda Landschap Architectuur & Stedenbouw

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen