€ 598,95

BLIJF OOK AAN JE BEDRIJF WERKEN! - Plan je groei per kwartaal

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

At The Office

Pelmolenlaan 2

3447 GW Woerden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
“ PLAN JE GROEI PER KWARTAAL” Hoe heeft jouw bedrijf het tijdens deze spannende maanden gedaan? Heeft de corona veel invloed (gehad)?

Over dit evenement

Je doel als ondernemer is om te groeien met jouw bedrijf. Logisch! Alleen naarmate je groeit zorgt de groei er ook voor dat je steeds meer tijd kwijt bent aan de dagelijkse gang van zaken. Alle nieuwe rollen, processen en procedures kosten meer tijd dan je lief is, waardoor je langzaamaan je focus verliest op de groei van je bedrijf.

Op een gegeven moment werk je alleen nog maar IN je bedrijf en niet meer AAN je bedrijf. Hierdoor stagneert uiteindelijk de groei en vloeit langzaam de energie uit je bedrijf. Voor je het weet neemt de motivatie af bij je medewerkers en ontstaat er onvrede op de werkvloer. Onnodig.

GrowthCLUB is jouw kans om even van een afstand naar jouw bedrijf te kijken en weer focus aan te brengen. Samen met jou maken we een succesplan voor de komende 90 dagen.                                                       

Jij en je team keren getraind en met bewezen strategieën terug naar jouw bedrijf.                                          

Om samen aan de slag te gaan met een helder doel voor ogen en nieuwe inzichten en middelen  om jouw doelen sneller te bereiken.

Leer van de bewezen strategieën die ondernemers in 90 dagen hebben gebruikt om hun winst te vergroten, winnende teams te bouwen en minder uren te werken. Luister goed. Maak aantekeningen. Bepaal welke methoden en technieken goed voor jouw bedrijf zijn en laat dit voor je werken.

Een GrowthCLUB workshop creëert enorme resultaten. Je vertrekt met:

  • Energie, visie en focus voor de komende 90 dagen in jouw bedrijf.
  • Direct bruikbare strategieën en technieken om jouw winst te vergroten
  • Een kant-en-klaar implementatieplan voor de eerstvolgende 90-dagen
  • Krachtig (zelf)vertrouwen, leiderschap en besluitvormingsvaardigheden om jou en jouw bedrijf nog verder te brengen.

Doelen hebben en werken met een planning is de oplossing voor structuur en groei, dit bereik je door deel te nemen aan de GrowthCLUB. Het volgende kwartaal komen we weer bijeen en bekijken we de resultaten en plannen we een nieuw kwartaal.

Investering GrowthCLUB deelname kost € 495,- (ex BTW en € 15,- boekingsfee) inclusief lunch en materialen en duurt een hele dag. 

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

At The Office

Pelmolenlaan 2

3447 GW Woerden

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen