€ 17,50 – € 27,50

Bloeiklas #2 Hoe verspeel je je leven?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Kas Uilenstede

Uilenstede 346B

1183 DB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Zin in (ont)spannende avond vol spel? Kom naar deze persoonlijke en ontregelende broedplaats.

Over dit evenement

WORKSHOP | ONTREGELING | SPELEN | KEUZES | INSPIRATIE

In tijden van onderlinge concurrentie ligt de nadruk op prestatie en nuttig bezig zijn. Ons werk, relaties en vrije tijd: alles moet zo efficiënt mogelijk ingedeeld zijn. Maar gaat er niet iets essentieels verloren? Hoe we ons als kind vermaakten? Doelloos, lummelend, spelend. De hoogste tijd om eens te onderzoeken hoe dat komt. Wat is voor jou belangrijk in het leven? Door welke ideeën of mensen word jij uitgedaagd? Speel jij nog op safe?

Stuart Brown, arts, psychiater en klinisch onderzoeker zegt: ‘Niets stimuleert de hersenen meer dan spelen.’ Spelen prikkelt onze creativiteit, vermindert stress, en kan ons innovatieve vermogen wakker kussen. Hoe kunnen we dat terugbrengen in ons werk en leven? Tijdens deze avond delen we uitdagende ideeën, persoonlijke ervaringen, en verander je van een homo economicus in een homo ludens! De spelende mens!

--

Dit is een Bloeiklas van De Kwekerij: een persoonlijke en ontregelende broedplaats, met groepen van maximaal 20 personen. We delen onze persoonlijke ervaringen, bieden creatieve oefeningen en gebruiken filosofische, sociologische, psychologische en religieuze bronnen. Deze interactieve avond wordt verzorgd door kwekers uit de doelgroep, dit zijn studenten en twintigers met een zachte grens tot 35 jaar.

* Vormt de prijs een drempel om te komen, neem contact met ons op. www.kwekerijamsterdam.nl / info@kwekerijamsterdam.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Kas Uilenstede

Uilenstede 346B

1183 DB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen