€ 17,50 – € 27,50

Bloeiklas #3 Welke kracht biedt kwetsbaarheid?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Kas Uilenstede

Uilenstede 346B

1183DB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wat doe je als iets tegenzit? Vanavond bespreken we ons eigen ongemak met narigheid en gaan op zoek naar ruimte voor kwetsbaarheid.

Over dit evenement

FALEN | KWETSBAARHEID | VEERKRACHT | ZELFACCEPTATIE

Wat doe je als iets tegenzit? Het roept al snel gevoelens op van schaamte, falen en machteloosheid. Intuïtief besluiten we om onze gevoelens te negeren of er zelfs tegen te vechten.

Wat zou er gebeuren als we lijden omarmen als deel van het leven? Niet langer de pijn wegduwen, maar er mee leren leven. Want kwetsbaarheid is een onderschatte kracht. We zijn gelukkig niet zulke superhumans als we zelf zouden willen. Pijn biedt ruimte voor anderen, zelfacceptatie en het opdoen van levenservaring.

Vanavond bespreken we ons eigen ongemak met narigheid en gaan op zoek naar ruimte voor kwetsbaarheid. Waarom vinden we het zo lastig om hierover eerlijk te zijn? Wat helpt om ruimte te bieden aan pijn en hoe ontwikkel je meer veerkracht? Tijdens deze avond reflecteren we eerlijk op onze overtuigingen en onderzoeken ons gedrag. Hoe bewust leef jij?

--

Dit is een Bloeiklas van De Kwekerij: een persoonlijke en ontregelende broedplaats, met groepen van maximaal 20 personen. We delen onze persoonlijke ervaringen, bieden creatieve oefeningen en gebruiken filosofische, sociologische, psychologische en religieuze bronnen. Deze interactieve avond wordt verzorgd door kwekers uit de doelgroep, dit zijn studenten en twintigers met een zachte grens tot 35 jaar.

* Vormt de prijs een drempel om te komen, neem contact met ons op. www.kwekerijamsterdam.nl / info@kwekerijamsterdam.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Kas Uilenstede

Uilenstede 346B

1183DB Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen