Bloeiklas: hoe ontdek je wat je wilt?

Venster Acties

Early access

Bloeiklas: hoe ontdek je wat je wilt?

Er is zoveel mogelijk! Fijn natuurlijk, maar soms ook best ingewikkeld. Want hoe maak je dan goede keuzes?

Door De Kwekerij

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 11 mei 2023 19:30 - 21:30 CEST

Locatie

Nieuwe Herengracht 18 18 Nieuwe Herengracht 1018 DP Amsterdam Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Er is zoveel mogelijk! Fijn natuurlijk, maar soms ook best ingewikkeld. Want hoe maak je dan goede keuzes? En wat als er dan ook nog eens best wat druk op staat? De maatschappij verwacht iets. Je omgeving. En natuurlijk jijzelf.

In deze bloeiklas bieden we ideeën en oefeningen aan over hoe jij bewuste keuzes kunt maken. Met de inzichten van de Duitse filosoof Byung-Chul Han gaan we op zoek naar de vrijheid in onze prestatiesamenleving en met David Brooks’ bestseller ‘De Tweede Berg’ duiken we in de vraag aan welke roep je gehoor moet geven, als er van alles om ons heen roept. We dagen je uit met een creatief vragenvuur en een relaxte visualisatie. Dit alles in gesprek met anderen. Want je bent echt niet de enige met deze vragen. Samen zetten we een stap richting keuzes die bij jou passen!

Tijdens deze avond:

✔️ Delen we vragen en inzichten over keuzestress

✔️ Ontdek je welke verwachtingen je keuzes kleuren

✔️ Krijg je zicht op waar jij jouw keuzes daadwerkelijk op wilt baseren

✔️ Schets je jouw toekomst

--

Dit is een bloeiklas van De Kwekerij: een inspirerend en interactieve workshop waar we thema’s bespreken die verder gaan dan de dagelijkse praktijk. We bieden inspirerende theorieën uit interdisciplinaire bronnen, doen creatieve oefeningen en delen persoonlijke ervaringen.

De activiteiten van de Kwekerij zijn bedoeld voor alle studenten en young professionals die willen bloeien tussen 18-35 jaar, van alle afkomsten, genderidentiteiten en seksuele voorkeuren. We werken in kleine groepen van maximaal 20 deelnemers. Ben je op zoek naar nieuwe inzichten en lijkt het je leuk om samen te leren? Doe mee!

Over de organisator

Georganiseerd door
De Kwekerij

Met De Kwekerij willen we een open plek bieden voor studenten en young professionals om op te laden, geïnspireerd te raken en om samen in actie te komen. We laten zien en ervaren hoe het ook anders kan. Een plek waar oprechte aandacht en vragen centraal staan. Waar je mag twijfelen en samen zoekt naar betekenisvolle antwoorden.

€ 7 – € 12,50