€ 16,92 – € 22,17

Bloeiklas: Hoe ontdek je wat je wilt?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Nieuwe Herengracht 18a

18a Nieuwe Herengracht

1018 DP Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Toe aan reflectie op je ontwikkeling, keuzes en arbeidsmarktoriëntatie? Doe begin deze zomer mee aan deze extra bloeiklas van De Kwekerij!

Over dit evenement

WORKSHOP | DRIJFVEREN | KEUZES | PRESTATIEDRUK | VERLANGENS

Je staat in de bloei van je leven. Maar soms zie je door alle ‘kansbomen’ het bos niet meer. Iedereen is druk, doet z’n best, maar waarvoor eigenlijk?

Volgens de Australische verpleegkundige Bronnie Ware hebben stervenden het meeste spijt van het najagen van andermans verwachtingen. Hoeveel aandacht geef jij jouw dromen? Passen jouw keuzes wel bij je wensen voor de toekomst? Belangrijke vragen in een tijd van burn-outs, keuzestress en prestatiedruk.

Vanavond maken we tijd vrij voor een gezonde dosis zelfreflectie. Door wie of wat laat jij je leiden? Met meditatie, visualisatie en creatieve werkvormen gaan we dieper in op onze verlangens, drijfveren en (on)bewuste overtuigingen. Tegelijkertijd halen we de druk van de ketel, want willen we niet te veel? Nee-zeggen is misschien al een hele prestatie. We zijn constant in ontwikkeling, verkennen vele opties en proberen de beste keuzes te maken. Wat heb jij nodig om te bloeien?

Dit is een Bloeiklas van De Kwekerij: een persoonlijke en ontregelende broedplaats, met groepen van maximaal 20 personen. De doelgroep bestaat uit studenten en twintigers met een zachte grens tot 35 jaar. We delen onze persoonlijke ervaringen, bieden creatieve oefeningen en gebruiken filosofische, sociologische, psychologische en religieuze bronnen. Deze interactieve avond wordt verzorgd door trainer en initiatiefnemer van de Kwekerij Guy Wijnen.

Meer weten over deze bloeiklek voor millennials? Ga naar www.kwekerijamsterdam.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Nieuwe Herengracht 18a

18a Nieuwe Herengracht

1018 DP Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen