Bloeiklas: Hoe verdiep jij je vriendschappen?

Venster Acties

Early access

Bloeiklas: Hoe verdiep jij je vriendschappen?

We kennen meer mensen dan ooit tevoren, onze sociale netwerken blijven groeien. Maar wat maakt een goede vriendschap, en hoe verdiep je die?

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Nieuwe Herengracht 18 18 Nieuwe Herengracht 1018 DP Amsterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Vrienden lijken zo vanzelfsprekend. We hebben ze gewoon op een dag ontmoet en sindsdien is het relaxed. Over vriendschap denken we eigenlijk bijna nooit na. Wat is eigenlijk een echte vriend? En hoe kun je vriendschappen verdiepen?

In deze bloeiklas bieden we ideeën en oefeningen aan over hoe jij je vriendschappen kunt verdiepen. Met de oude Griekse filosoof Aristoteles nemen we verschillende soorten vriendschappen onder de loep. Wat hebben die inzichten nog te vertellen in een wereld van social media? En zijn er tijdloze ingrediënten die een vriendschap altijd nodig heeft? En zijn er ingrediënten aan te wijzen die een vriendschap altijd nodig heeft? Volgens vriendschapsexpert Shasta Nelson wel. Kom ze ontdekken en laat jouw vriendschappen verder bloeien!

Tijdens deze avond:

✔️ Delen we vragen en inzichten over vriendschap

✔️ Ontdek je de belangrijkste ingrediënten van een vriendschap

✔️ Breng je jouw vriendschappen in kaart

✔️ Leer je hoe je jouw vriendschappen kunt verdiepen

--

Dit is een bloeiklas van De Kwekerij: een inspirerend en interactieve workshop waar we thema’s bespreken die verder gaan dan de dagelijkse praktijk. We bieden inspirerende theorieën uit interdisciplinaire bronnen, doen creatieve oefeningen en delen persoonlijke ervaringen.

De activiteiten van de Kwekerij zijn bedoeld voor alle studenten en young professionals die willen bloeien tussen 18-35 jaar, van alle afkomsten, genderidentiteiten en seksuele voorkeuren. We werken in kleine groepen van maximaal 20 deelnemers. Ben je op zoek naar nieuwe inzichten en lijkt het je leuk om samen te leren? Doe mee!