Bloeiklas: Wanneer ben je productief genoeg?

Venster Acties

Early access

Bloeiklas: Wanneer ben je productief genoeg?

Nemen we onszelf niet wat te serieus met al dat perfectionisme en die prestatiedruk? Mag je ook even niet productief zijn?

Door De Kwekerij

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 7 jun. 2023 19:30 - 21:30 CEST

Locatie

Nieuwe Herengracht 18 18 Nieuwe Herengracht 1018 DP Amsterdam Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Ons leven draait om productiviteit. We willen zoveel mogelijk gedaan krijgen. Zelfs onze vrije tijd is daar vaak geen uitzondering op. We werken aan een killerbody of nemen ons voor elke maand een boek uit te hebben. Nemen we onszelf niet wat te serieus met al dat perfectionisme en die prestatiedruk? Mag je ook even niet productief zijn?

Tijdens deze bloeiklas onderzoeken we waar er temidden van alle productiviteitsdrang ruimte is om te spelen. Omdat spelen zo belangrijk is om je goed te voelen en voor je creativiteit. Wanneer was jouw vloer bijvoorbeeld voor het laatst lava? Met historicus Johan Huizinga nemen we de verernstiging van onze samenleving onder de loep en met monnik Meister Eckhart ontdekken we weer hoe fijn het is om dingen te doen zonder waarom. Volg je nieuwsgierigheid, kleur buiten de lijntjes en ontdek hoe spelen weer een plek in jouw leven kan krijgen!

Tijdens deze avond:

✔️ Delen we vragen en inzichten over productiviteit en spelen

✔️ Ontdek je hoe spelen je stress vermindert

✔️ Leer je hoe je spelen weer een plek in jouw drukke leven kunt geven

✔️ En gaan we natuurlijk gewoon spelen!

--

Dit is een bloeiklas van De Kwekerij: een inspirerend en interactieve workshop waar we thema’s bespreken die verder gaan dan de dagelijkse praktijk. We bieden inspirerende theorieën uit interdisciplinaire bronnen, doen creatieve oefeningen en delen persoonlijke ervaringen.

De activiteiten van de Kwekerij zijn bedoeld voor alle studenten en young professionals die willen bloeien tussen 18-35 jaar, van alle afkomsten, genderidentiteiten en seksuele voorkeuren. We werken in kleine groepen van maximaal 20 deelnemers. Ben je op zoek naar nieuwe inzichten en lijkt het je leuk om samen te leren? Doe mee!

Over de organisator

Georganiseerd door
De Kwekerij

Met De Kwekerij willen we een open plek bieden voor studenten en young professionals om op te laden, geïnspireerd te raken en om samen in actie te komen. We laten zien en ervaren hoe het ook anders kan. Een plek waar oprechte aandacht en vragen centraal staan. Waar je mag twijfelen en samen zoekt naar betekenisvolle antwoorden.

€ 5 – € 12,50