Bloeiklas: Wanneer is het ooit goed genoeg?

Venster Acties

Early access

Bloeiklas: Wanneer is het ooit goed genoeg?

Heb je vaker het gevoel dat het allemaal beter kan in plaats van dat je tevreden bent met wat je al hebt? Hoe zou je dit kunnen veranderen?

Door De Kwekerij

Waar en wanneer

Datum en tijd

di. 25 apr. 2023 19:30 - 21:30 CEST

Locatie

Nieuwe Herengracht 18 18 Nieuwe Herengracht 1018 DP Amsterdam Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Natuurlijk heb je best al veel bereikt. Maar toch. Er blijft altijd genoeg te wensen over. Wanneer is het ooit (goed) genoeg?

In deze bloeiklas bieden we ideeën en oefeningen aan over hoe je kunt waarderen wat je al hebt. Want veel daarvan is je ook maar gegeven, ontdekken we met Correspondent Ernst-Jan Pfauth. Met de Benedictijnse monnik David Steindl duiken we daarom in het belang van dankbaarheid. Wat is dat eigenlijk? Een emotie of eerder een skill? En zouden we het dan kunnen trainen?

We geven je concrete tips, ontdekken samen wat we enorm zouden missen als het opeens weg zou zijn en schrijven een dankbrief. Zo helpen we je concrete stappen te zetten naar een dankbaarder leven. Want van dankbaarheid word je gelukkig.

Tijdens deze avond:

✔️ Delen we vragen en inzichten over ontevredenheid en dankbaarheid

✔️ Krijg je grip op wat jou ontevreden maakt

✔️ Leer je hoe dankbaarheid je gelukkiger maakt

✔️ Ontdek je hoe je dankbaarheid kunt trainen

--

Dit is een bloeiklas van De Kwekerij: een inspirerend en interactieve workshop waar we thema’s bespreken die verder gaan dan de dagelijkse praktijk. We bieden inspirerende theorieën uit interdisciplinaire bronnen, doen creatieve oefeningen en delen persoonlijke ervaringen.

De activiteiten van de Kwekerij zijn bedoeld voor alle studenten en young professionals die willen bloeien tussen 18-35 jaar, van alle afkomsten, genderidentiteiten en seksuele voorkeuren. We werken in kleine groepen van maximaal 20 deelnemers. Ben je op zoek naar nieuwe inzichten en lijkt het je leuk om samen te leren? Doe mee!

Over de organisator

Georganiseerd door
De Kwekerij

Met De Kwekerij willen we een open plek bieden voor studenten en young professionals om op te laden, geïnspireerd te raken en om samen in actie te komen. We laten zien en ervaren hoe het ook anders kan. Een plek waar oprechte aandacht en vragen centraal staan. Waar je mag twijfelen en samen zoekt naar betekenisvolle antwoorden.

€ 5 – € 12,50