€ 12 – € 25

Bloem & Tuin, hét grootste en inspirerendste tuinevenement van Nederland

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Landgoed Gulbergen

Schoutse Vennen 15

5674 TK Nuenen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Bloem & Tuin: al 25 jaar hét evenement voor de tuinliefhebber

Barrel sauna, 5-gangen diner of een kookworkshop voor 12 personen winnen?
Koop uw Jubileumticket t/m 10 juli. Maak kans op een van deze prijzen.

Tuininspiratie in een sfeervolle omgeving

De meest bijzondere planten, prachtige bloemen en sfeervolle tuinen; je vindt het allemaal bij Bloem & Tuin. Tijdens dit tiendaagse evenement wordt al het moois op het gebied van buitenleven samengebracht op een prachtige locatie, midden in de bossen van Landgoed Gulbergen in Nuenen. Laat je inspireren door de nieuwste trends, ontdek unieke bloem- en plantsoorten en maak kennis met de mooiste producten en beste leveranciers om jouw buitenomgeving om te toveren tot een droomtuin.

Kom genieten tijdens onze jubileumeditie!

Dit jaar bestaat Bloem & Tuin 25 jaar. En dat vieren we met een spetterende jubileumeditie! Van 13 tot en met 22 juli nodigen we je uit om te komen genieten van een bijzonder programma boordevol tuininspiratie. Tijdens een wandeling door het prachtige natuurgebied Gulbergen kom je langs verschillende bloemen en planten en ontdek je mooie aangelegde tuinen, kunstobjecten en tuinornamenten. Daarnaast kun je deelnemen aan leuke workshops en in contact komen met talloze specialisten op het gebied van bijvoorbeeld tuinarchitectuur. En ook dit jaar hebben we diverse internationale kwekers op Bloem & Tuin die hun kennis delen over bijzondere bloem- en plantsoorten. Even uitrusten doe je met een lekker hapje en drankje bij een van de sfeervolle eetkraampjes en gezellige zitjes die Bloem & Tuin rijk is. Kortom: de 25e editie van Bloem & Tuin biedt alle ingrediënten voor een heerlijk, ontspannen dagje uit!

Ter gelegenheid van ons 25-jarig bestaan hebben we een Bloem & Tuin jubileumticket. Met dit ticket krijg je, naast toegang tot het evenement, ook een aantal leuke extra’s zoals gebak, een magazine en een bijzonder leuke plant.

25 jaar geleden en nu

Bloem & Tuin is ontstaan in 1994, met als doel om jaarlijks het mooiste op het gebied van bloemen, planten en tuinen samen te brengen in één bruisend evenement. Sindsdien worden tuinliefhebbers ieder jaar verrast en geïnspireerd door alles in en om het buitenleven. Zo werd in een eerdere editie het mobiel tuinieren geïntroduceerd en lieten we zien hoe je van jouw tuin een ultieme rustplek maakt. De laatste 20 jaar vormen de prachtige bossen van Landgoed Gulbergen het decor van Bloem & Tuin. Met ruim 45.000 bezoekers uit binnen- en buitenland en meer dan 100 standhouders is het evenement bovendien uitgegroeid tot het grootste en kleurrijkste buitenevent van de Benelux!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Landgoed Gulbergen

Schoutse Vennen 15

5674 TK Nuenen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen