€ 85,07 – € 184,67

Bloesemrally 2018

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Tiel

Daver 2

4017 BB Kerk Avezaath Tiel

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Rotaryclub Tiel organiseert dit jaar al weer voor de dertiende keer de succesvolle Bloesemrally.

Dit evenement zal plaatsvinden op zondag 15 april 2018. Uiteraard zal het lentedecor van de Betuwe garant staan voor een kleurrijke rally. Als bovendien de weergoden de deelnemers gunstig gezind zijn, ligt er een prachtige zondag in het verschiet.

SPEED PEDELEC route toegevoegd aan auto rally!
Dit jaar wordt een auto rally met speed pedelec rally gecombineerd en geinteresseerden kunnen op deze site ook inschrijven voor de Speed Pedelec rally. De speed pedelec rally is een ochtend, tot en met de (gezamenlijk met de auto rally rijders)) lunch.

De rally is geen snelheidswedstrijd en ook niet uitsluitend bedoeld voor doorgewinterde rallyrijders. Het is een sportief treffen in het Rivierengebied met de nadruk op de Betuwe.

De bijdrage voor een volledig verzorgde dag van ontvangst tot en met borrel is € 175,00 per equipe (exclusief servicekosten). Dit bedrag is inclusief ochtend- middagroute, lunch en uitgebreide borrel met hapjes na afloop van de rally

De bijdrage voor deelname aan de speed-pedelec rally bedraagt € 80,00 (exclusief servicekosten). Dit bedrag is inclusief ochtend route en lunch.


Programma

08.30 – 09.30u Ontvangst teams met koffie + kijkje in de etalage
09.30 – 10.00u Starten teams
13.00 – 14.00u Lunch halverwege
13.45 – 14.30u Vertrek voor tweede etappe
16.00 - 18.00u Binnenkomst en borrel
ca. 18:00u Prijsuitreiking


Goede doelen, met uw hulp

Het batig saldo van de Bloesemrally 2018 gaat geheel naar de goede doelen die Rotary Club Tiel dit jaar ondersteunt.

Astylos E-Running Buddy is een project dat mogelijk wil maken dat blinde sporters/lopers en wandelaars via een elektronisch hulpmiddel, optimaal gebruik kunnen maken van de nieuw aan te leggen atletiekbaan van Astylos. Het project wordt gedaan in nauwe samenwerking met de Stichting Running Blind (Rotterdam), het Technasium van RSG Linge College (als onderzoeksproject) en de aannemer die de nieuwe kunstgras baan van Astylos gaat aanleggen.

Petje Af Tiel is een project met als doel om weekendonderwijs (zondagschool) aan kinderen met (taal)achterstand te geven. Daarmee wil Petje Af Tiel de kansen vergroten, taalvaardigheid vergroten, en kennis van de wereld uitbreiden.

Stichting Techniekwedstrijd is een initiatief dat leerlingen van de basisscholen probeert te interesseren voor techniek. In Nederland is een groot tekort aan technisch personeel en dit initiatief probeert op basisscholen in onze omgeving (rondom de kerk dus) middels projecten te stimuleren dat leerlingen de keuze voor techniek gaan maken. Meer informatie: www.petjeaf.nl

Aros de Esperanza is een project voor opvang en ondersteuning van jonge meisjes in sloppenwijken in Medellín/Colombia onder leiding van Guido Broekhuizen. Momenteel kan Aros de Esperanza al ruim 500 kansarme meisjes uit de achtergestelde wijken van Medellín, Colombia, buiten het bereik van drugs, bendes en tienerzwangerschap houden, en ervoor zorgen dat de meisjes hun school afmaken en waardige normen en waarden aanleren. Ook kunnen wij inmiddels de meisjes al vele geheel gratis sociale programma’s aanbieden zoals Engelse les en bijles m.b.t. schoolvakken! Meer informatie: www.aros-de-esperanza.org

Stichting Clubhuis Tiel is een stichting die bezig is met het opzetten van een buurthuis in de bomenbuurt in Tiel. Het streven is om oudere en eenzame mensen uit hun isolement te halen en voor de jeugd een ontmoetingsplek te zijn waar ze lekker kunnen spelen en sporten.

Stichting Ashleigh’s Place South Africa (APSA) is een stichting die zich ten doel stelt om kansarme kinderen in Zuid-Afrika weer een toekomst te geven. In het township New Rest zijn reeds twee huizen voor weeskindjes gerealiseerd en krijgen iedere dag 150 kindjes een warme maaltijd.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Tiel

Daver 2

4017 BB Kerk Avezaath Tiel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen