Blokhutworship

Venster Acties

Blokhutworship

Blokhutworship met klaas van Denderen en Tyrese Ledes

Door blokhutworship

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 14 okt. 2023 19:00 - 22:00 CEST

Locatie

Boerhaavelaan 11 11 Boerhaavelaan 2992 KB Barendrecht Netherlands

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

Beste vrienden,

Wij nodigen jullie van harte uit voor een inspirerende interkerkelijke avond op 14 Klaas van Denderen zal spreken .hij heeft overtuiging dat God niet alleen een plan heeft voor individuele levens, maar ook voor hele gemeenschappen en zelfs naties.

Klaas van Denderen is een spreker die bekend staat om zijn passie voor evangelisatie en zijn grote hart voor de samenleving. Hij heeft talloze mensen geïnspireerd en gemotiveerd om hun leven te wijden aan God en anderen te dienen.

We zijn ervan overtuigd dat zijn woorden jullie zullen raken en inspireren om ook te streven naar een leven waarin God centraal staat.

@François Mijnsbergen heeft als missie om het Vaderhart te brengen in de kerken, zodat de bruid en de kerk één worden en steeds meer één worden met God. Hij gelooft dat door liefde en het genezen van ons hart door God, er stromen van leven en vrijheid uit ons kunnen komen.

Het word eeen avond vol lofprijzing en aanbidding met

TYRESE LEDES zou voorgaan in een krachtige en inspirerende aanbiddingservaring die ons dichter bij God zal brengen.

Of je nu nieuwsgierig bent, verlangt naar meer verdieping of gewoon wilt genieten van de muziek, iedereen is welkom! Kom samen met ons en laat je meevoeren door de prachtige klanken en de kracht van Gods liefde.

We zien er naar uit om jullie te ontmoeten op deze bijzondere avond!

Kom dus in naar onze op onze beenkomst en laat je inspireren door Klaas van Denderen. Samen kunnen we ons inzetten voor een betere wereld en Gods liefde laten zien aan anderen!

Met vriendelijke groet,

Blokhutworship

Over de organisator

Georganiseerd door
blokhutworship