Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Blooming Talents 2018 met Tommie Christiaan

Rina Kamta

Ticketinformatie

Tickettype Prijs Servicekosten Aantal
Blooming Talents 2018 met Tommie Christiaan € 99,00 € 0,00

Deel Blooming Talents 2018 met Tommie Christiaan

Evenementdetails

LIEFHEBBERS VAN DANS EN THEATER OPGELET!

In het weekend van 10 en 11 november organiseert Raspberry Bloom Performance Art een speciale musical bootcamp met Tommie Christiaan als gastdocent, en jij kunt hierbij zijn!

Hou je van dansen en acteren? Geef je op door een mail te sturen naar bloomingtalents2018@outlook.com, t.a.v. Marcella. Je bent dan verzekerd van een plekje! Vanaf 1 augustus start de verkoop van deelname-tickets via deze website. Er zijn een beperkt aantal plaatsen te vergeven, wacht dus niet te lang met beslissen!

Heb je vragen over Blooming Talents 2018 met Tommie Christiaan? Neem contact op met Rina Kamta

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar


MOOOF
135 Binckhorstlaan
2516 BA Den Haag
Nederland

Organisator

Rina Kamta

Rina is choreograaf, (NLP) coach, trainingsactrice, meditatiedocent en oprichter van Raspberry Bloom Performance Art. Eind jaren ’90 stond ze voor het eerst als performer op het podium en heeft ze meegewerkt aan vele producties in Urban stijlen, Modern Jazz en Latin Fusion. Als choreograaf maakte ze dansstukken voor festivals, theater- en musicalproducties waaronder 'Fame' en 'The Addams Family'.

Rina groeide op met meditatie en geeft met haar eigen workshopprogramma 'Chillen kun je leren' gastlessen binnen het basisonderwijs, het bedrijfsleven en in de zorg. 

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.