Blote Voeten Tocht 2023

Venster Acties

Blote Voeten Tocht 2023

Een sponsor wandeling op blote voeten of slippers voor hersteloperaties van of een veilige bevalling voor (jonge) moeders in Ethiopië.

Door Stichting Hamlin Fistula Nederland

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 13 mei 2023 14:00 - 16:00 CEST

Locatie

Kerkstraat Kerkstraat 3781 Voorthuizen Netherlands

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Op zaterdag 13 mei 2023 wordt in Voorthuizen de Blote Voeten Tocht gelopen. Doel van de tocht is zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor Stichting Hamlin Fistula Nederland. De tocht is een wandeling van 5 kilometer vanuit het centrum van Voorthuizen door het prachtige Wilbrinkbos en weer terug naar het centrum.

Stichting Hamlin Fistula Nederland zet zich in voor het herstel van (jonge) moeders in Ethiopië die als gevolg van een noodlottige bevalling incontinent zijn geraakt. Deze vrouwen leven vaak aan de rand van de samenleving omdat ze onfris ruiken. Na een hersteloperatie kunnen deze vrouwen weer een menswaardig bestaan leiden. Ook zorgt de stichting voor goede moeder- en kindzorg in Ethiopië door het opleiden van verloskundigen.

De tocht is goed te doen op blote voeten of slippers. Training is niet nodig. Elke stap draagt bij aan de kosten van een hersteloperatie of een veilige bevalling en daarmee aan een waardig bestaan en een gezonde toekomst voor deze jonge vrouwen.

Aanvang: 13 mei 2023, start 14.00 uur

Registratie vanaf 12.00 uur

Inschrijfgeld: € 20

Over de organisator