BLUESCRUISE 2021

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stadshaven Wijk bij Duurstede

Havenweg

Wijk bij Duurstede

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Varen vanuit Wijk bij Duurstede over de Rijn op de Salvinia, mooie vergezichten, blues van J.J. Sharp & Friends en een uitgebreid buffet.

Over dit evenement

Onze Bluescruise is al jarenlang een groot succes met mooie vergezichten over de prachtig groene uiterwaarden en steden langs de Lek en de Rijn, de sluizen door bij Amerongen, indrukwekkende landschappen langs de Utrechtse Heuvelrug, vrolijke sfeer aan boord, geweldige bluesmuzikanten en een fantastisch buffet.

Voor de muzikale invulling tekent bluesmuzikant Jan Scherpenzeel (aka J.J. Sharp) Vanzelfsprekend met zijn eigen en sinds kort weer actieve Twelve Bar Blues Band, aangevuld met bluesduo The Men Unplugged en gitaarfenomeen Marcel Scherpenzeel. Een hele middag Blues van topniveau dus! Meer info op onze website www.bluesinwijk.nl

Afvaart 13.30 uur. Uitschepen ca. 19.30 uur. Gratis parkeren in de stadshaven.

CORONA-maatregelen.

  • De nieuwe Corona-maatregelen van 25 september maken het mogelijk om weer evenementen zonder de 1,5 m afstand te organiseren met maximaal 75% van de reguliere toegang en voorzien van een Coronatiegangsbewijs. Er wordt dus op de Salvinia geen 1.5 meter ruimte gehouden en er zijn geen vaste zitplaatsen. Bij de ingang scannen we jouw ticket en jouw coronatoegangsbewijs. Je hebt ook een geldig legitimatiebewijs nodig.
  • Je hebt een coronatoegangsbewijs nodig om toegang te krijgen tot de Salvinia. Hiermee bewijs je dat je gevaccineerd bent, of negatief getest bent of dat je eerder corona hebt gehad. Dit bewijs (een QR-code) kan je op je smartphone zetten met de CoronaCheck-app. Liever een papieren bewijs? Een bewijs op papier is handig als je geen smartphone hebt. Je kan een papieren bewijs printen via www.coronacheck.nl.
  • Heb je geen vaccinatiebewijs of herstelbewijs? Dan heb je een negatief testbewijs nodig. Je moet je dan laten testen. Dat regel je via testenvoortoegang.org. De test moet binnen 24 uur, maar uiterlijk twee uur voor het evenement afgenomen worden. Ben je negatief getest? Dan kan je de testuitslag via de Coronacheck-app of via www.coronacheck.nl omzetten in een coronatoegangsbewijs.

		Afbeelding van BLUESCRUISE 2021
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stadshaven Wijk bij Duurstede

Havenweg

Wijk bij Duurstede

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Blues in Wijk

Organisator van BLUESCRUISE 2021

Blues in Wijk  is opgericht in 2009, bestaat uit een stel enthousiaste bluesliefhebbers en organiseert jaarlijks ca. 10 bluesevents in theater Calypso, in de horeca, op de Lek, bij het kasteel, in de woonkamers en op buitenpodia. In je eigen stad genieten van mooie blues, dat is hun motto. 

Stichting Blues in Wijk, Zocherstraat 3, 3961 CK Wijk bij Duurstede, tel: 0343-574084,mail: info@bluesinwijk.nl, web: www.bluesinwijk.nl, bank: NL92RABO0124453570

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen