€ 50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Mechanisch Erfgoed Centrum Dronten

Donterweg 29

8251PA Dronten

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op een bijzondere locatie in de regio vindt zaterdag 25 mei het BLUEWHITE Dinner plaats, dit jaar voor het eerst gezamenlijk georganiseerd door Zonta Zwolle en Rotaryclub Oldebroek/Elburg. De locatie geven wij enkele dagen voor het evenement prijs, alle aanmelders krijgen dan een email met de laaste informatie. De ontvangst is vanaf 16.30 uur, de opening is om 17.30 uur.

Het doel van dit evenement is geld inzamelen om de uitbreiding van de drinkwatervoorziening in het ziekenhuis in Rubya, Tanzania te financieren. Het gaat hierbij om het maken van een bore hole (boor put) met een waterpomp op zonne-energie en een opslagbuffer voor het drinkwater. Het wordt lokaal begeleid door het ziekenhuis in samenwerking met leden van de Rotaryclub Oldebroek-Elburg. We hopen hiermee de drinkwatervoorziening te versterken voor ca 1000-1500 mensen die daar dagelijks in het ziekenhuis aanwezig zijn. Het doel is om € 60.000 op te halen.

Nodig zoveel mogelijk gasten uit voor het BLUEWHITE DINNER, het wordt een verrassend leuke avond met heerlijke buffetten, muziek, een veiling en een loterij in een boeiende omgeving! U kunt parkeren (gratis) voor de deur en u heeft de gelegenheid om te genieten van – nou ja, dat is de verrassing.

De dresscode is Blue/White, blue is in dit geval jeansblauw.


Hartelijke groet,

Organisatie Zonta Zwolle en Rotaryclub Oldebroek/ElburgDelen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Mechanisch Erfgoed Centrum Dronten

Donterweg 29

8251PA Dronten

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen