Gratis

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Places to Work

Wisselweg 33

Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op dinsdag 26 september 2017 organiseert BNO Almere weer een avond met inspirerende lezingen. Deze keer met DesignBridge, Studio Naam en voordekunst. Onze sprekers komen vertellen over ontwerpprojecten, actualiteiten en geven een kijkje in het ontwerpproces. Ontwerpers, creatieven en geïnteresseerden kunnen elkaar hier in informele sfeer ontmoeten. Vanaf 19.30u ben je van harte welkom bij Places to Work in Almere!

BNO Almere

Locatie: Places to Work
Adres: Wisselweg 33, Almere
Datum: 26 september 2017
Tijd: 20.00 uur (19.30 inloop), aansluitend borrel
Toegang: BNO-leden: gratis, niet-leden: 5 euro (vanaf nu kun je de entree ook pinnen!)
Contact: almerebno@gmail.com

Koop je tickets alvast hier.

BNO Almere organiseert een aantal keer per jaar avonden voor en door ontwerpers. Raak geïnspireerd door presentaties van gevestigde ontwerpbureaus en nieuw talent en ontmoet je collega’s in een gezellige informele setting. De avonden zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontwerpvak. Toegang is gratis voor BNO-leden.

De sprekers

DesignBridge is een internationaal brand & packaging design bureau met studios in London, Amsterdam, Singapore en New York. In de 31 jaar dat ze bestaan wonnen ze maar liefst 240 awards. Ontwerpen van DesignBridge voor bekende merken die je zou kunnen kennen zijn o.a. Douwe Egberts, L’OR espresso, Flexa (Dulux), Hellmann’s, Guinness en Lipton.
“We combine a healthy dose of intuition with intelligence to bring brands to life through great ideas that reach out, engage and emotionally connect with people.”

Creative director Jason Kempen zal DesignBridge vertegenwoordigen op onze avond.

Studio Naam is een brand experience en design studio uit Utrecht. Het team werkt aan heldere en slimme ontwerp oplossingen voor zowel print als website's. Voor én samen met klanten in de commerciële en culturele sector, in binnen- en buitenland.
"Studio Naam shifts brands forward, grows businesses and leads transitions. We use strategy and design thinking to inspire and connect.”


Ben je zelf bezig met het initiëren van een creatief project, maar heb je nog niet voldoende financiële middelen om het van de grond te krijgen? Dan kan crowdfunding iets voor je zijn. Hét crowdfunding platform voor de creatieve sector Voordekunst komt vertellen over crowdfunding en hun samenwerking met Cultuurfonds Almere.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Places to Work

Wisselweg 33

Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen