BNO Creative Café - editie Hilversum

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Vorstin

Koninginneweg

1211 Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op woensdag 31 oktober organiseren we weer een BNO Creatice Café avond in Hilversum. Dit keer met inspirerende lezingen van Gavin Lines en Robot Kittens. De sprekers komen vertellen over ontwerpprojecten, actualiteiten en geven een kijkje in het ontwerpproces. Ontwerpers, creatieven en geïnteresseerden kunnen elkaar hier in informele sfeer ontmoeten. Vanaf 19.30u ben je van harte welkom bij de Vorstin in Hilversum.

Geen BNO-lid? Geen probleem! Iedereen is welkom!


De Sprekers

Illustrator Gavin Lines, uit Bristol, heeft in zijn een brede en gevarieerde carrière, werk geproduceerd op vele gebieden, waaronder archeologie en het uitgeven van kinderboeken. Hij is gespecialiseerd in prop graphics voor de film- en televisie-industrie en maakte o.a. werk voor Wallace & Grommit. Momenteel werkt hij aan een nieuwe ‘Shaun the Sheep’-film met Aardman Animations en Studiocanal. Tijdens zijn bezoek aan Nederland komt hij speciaal naar ons! (Presentatie in Engels)


Robot Kittens
Na zijn avonturen bij Lacomunidad, MTV Networks en Refunk en als oprichter van Superhero Cheesecake is Tijmen Mulder tegenwoordig één van de mede-eigenaren van Robot Kittens. Hij is daar ontwikkelaar, creatief en all-round bad-ass. De unieke combinatie van verschillende disciplines en technieken maken het werk van Robot Kittens van ongekend niveau. Verder is hij heel bescheiden. Zijn interesse ligt daar waar techniek, design, UX en video samenkomen. Met name apps, dynamische websites, virtual-en augmented reality. Hij acteert, schrijft en regisseert toneelstukken en financiert graag uitvindingen op Kickstarter. Daarnaast speelt hij graag op flipperkasten. Naast het in ontvangst nemen van diverse prijzen (o.a. Cannes Lions, Spin Awards en Webby's) is hij samen met z'n vrouw (een gek katten-vrouwtje), dol op hete saus.


BNO Creative Café
Locatie: De Vorstin
Adres: Koninginneweg 44, Hilversum
Datum: 31 oktoberl 2018
Tijd: 20.00 uur (19.30 inloop), aansluitend borrel
Toegang: BNO-leden: gratis, niet-leden: 5 euro (vanaf nu kun je de entree ook pinnen!)
Contact: creativecafe@bno.nl


BNO creative café organiseert een aantal keer per jaar avonden voor en door ontwerpers in Almere en 't Gooi. Raak geïnspireerd door presentaties van gevestigde ontwerpbureaus en nieuw talent en ontmoet je collega’s in een gezellige informele setting. De avonden zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontwerpvak. Toegang is gratis voor BNO-leden.

Datum en tijd

Locatie

De Vorstin

Koninginneweg

1211 Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen