BNO Start Studio visit Afdeling Buitengewone Zaken

Venster Acties

BNO Start Studio visit Afdeling Buitengewone Zaken

Voor startende ontwerpers: Neem een kijkje achter de schermen bij gerenommeerde ontwerpers tijdens een van de BNO Start Studio visits.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Afdeling Buitengewone Zaken Voorhaven 19b 3025 HC Rotterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

  • 2 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Ontbijten én tegelijk leren van toppers in het ontwerpvak? Dat kan met de BNO Start Studio visits.

Op dinsdag 13 december gaat BNO Start op bezoek bij Afdeling Buitengewone Zaken. En dit keer is er geen ontbijt, maar borrel!

Afdeling Buitengewone Zaken is een Social Design bureau in hart en nieren. Zij onderzoeken en ontwerpen een betere samenleving voor een grote variëteit aan opdrachtgevers en vanuit eigen initiatief. En dat doen ze niet alleen, Afdeling BuZa, werkt veel samen met externe partijen waar ze onder andere ook voor bekroond zijn met een Dutch Design Award in de categorie Service & Systems. Gestart vanaf het afstuderen met studenten en vrienden heeft co-founder en Strategy Director Jan Belon in de loop der jaren veel meegemaakt en geleerd.

Afbeelding van BNO Start Studio visit Afdeling Buitengewone Zaken

Tijdens ons bezoek aan Jan en Afdeling BuZa zal hij ons meenemen in zijn verhaal van valen en opstaan en hoe het bureau zich heeft ontwikkeld tot aan vandaag de dag. Alleen interesant voor social designers? Absoluut niet! Voor alle startende ontwerpers, gouden tips gegarandeerd!

Dus kom ook en neem tijdens de BNO Start Studio visit een kijkje achter de schermen en laat je inspireren door het verhaal van Afdeling Buitengewone Zaken en Jan Belon en kom van alles te weten over hun werk, werkplek en werkwijze.

Praktische info:

Datum: 13 december

Tijd: 15:00-17:30

Adres: Voorhaven 19b, 3025 HC, Rotterdam

*Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

**De BNO Start Studio visits zijn alleen toegankelijk voor BNO leden die in de afgelopen 5 jaar zijn afgestudeerd en vallen onder de doelgroep startende ontwerper.

Afbeelding van BNO Start Studio visit Afdeling Buitengewone Zaken