BNO Start Studio visit CLEVER°FRANKE

Venster Acties

BNO Start Studio visit CLEVER°FRANKE

Voor startende ontwerpers: Neem een kijkje achter de schermen bij gerenommeerde ontwerpers tijdens een van de BNO Start Studio visits.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

CLEVER*FRANKE Plompetorengracht 4 3512 CC utrecht Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Ontbijten én tegelijk leren van toppers in het ontwerpvak? Dat kan met de BNO Start Studio visits.

Op dinsdag 18 oktober gaat BNO Start langs bij CLEVER°FRANKE

CLEVER°FRANKE is een toonaangevend adviesbureau voor data-ontwerp en technologie dat nieuwe manieren creëert om mensen te verbinden met data om inzichten te vergroten, nieuwe perspectieven te onthullen en te inspireren tot verandering. De projecten lopen uiteen van de identiteiten voor het EuroVision Songfestival 2020 & 2021, het Corona-dashboard van de Nederlandse overheid en het duurzame investeringsplatform Globalance, maar hebben altijd data als kern.

Afbeelding van BNO Start Studio visit CLEVER°FRANKE

Tijdens het bezoek krijgen we een rondleiding en presentatie van Bob Corporaal, Design Principal bij CLEVER°FRANKE en verantwoordelijk voor de ontwikkeling en groei van de ontwerppraktijk. Samen met zijn team verfijnt hij voortdurend hun aanpak, proces en toolset om zich aan te passen aan steeds veranderende ontwerpuitdagingen en kansen.

De afgelopen 15 jaar heeft Bob gewerkt aan een gevarieerde collectie van innovatieve consumenten- en professionele producten in de gezondheidszorg, e-commerce, reizen en mobiliteit.

Heb jij altijd al willen weten welke stappen bepalend zijn geweest voor CLEVER°FRANKE om een bestaansrecht te hebben en hoe ze de groei van hun bedrijf in de beginjaren hebben aangepakt? Ben je benieuwd welke fouten zij maakten en misschien nog maken? Of heb jij andere vragen? Ga mee en vraag* Bob het hemd van het lijf! Geen enkele vraag is te gek!

Neem tijdens de BNO Start Studio visit een kijkje achter de schermen en laat je inspireren door het verhaal van CLEVER°FRANKE en Bob en kom van alles te weten over hun werk, werkplek en werkwijze.

Praktische info:

Datum: 18 oktober

Tijd: 09:30– 11:30

Adres: Plompetorengracht 4 / 3512 CC Utrecht

*Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

**De BNO Start Studio visits zijn alleen toegankelijk voor BNO leden die in de afgelopen 5 jaar zijn afgestudeerd en vallen onder de doelgroep startende ontwerper.