BNO Start Studio visit Creative Chef

Venster Acties

Registraties zijn gesloten

Hi, De inschrijflijst voor de BNO Start Studio visit aan Creative Chef is vol. Wil je een plekje op de wachtlijst voor het geval er een plek vrijkomt, stuur dan een mail naar dewi@bno.nl

BNO Start Studio visit Creative Chef

Voor startende ontwerpers: Neem een kijkje achter de schermen bij gerenommeerde ontwerpers tijdens een van de BNO Start Studio visits.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Creative Chef Ferdinand Huijklaan 20B 3768 HX Soest Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Ontbijten én tegelijk leren van toppers in het ontwerpvak? Dat kan met de BNO Start Studio visits.

Op donderdag 1 december gaat BNO Start op bezoek bij Creative Chef, Jasper Udink ten Cate.

Creative Chef is een multidisciplinaire ART & DESIGN studio opgericht door kunstenaar en chef Jasper Udink ten Cate. Vanuit zijn studio werkt Jasper samen met zijn team aan ervaringen rondom zijn kunstwerken, design objecten en verhalen die vaak maar niet noodzakelijkerwijs verbonden zijn met het thema voeding.

Voor zijn ‘ervarings-recepten’ gebruikt Jasper ingrediënten zoals design, biotechnologie, filosofie, chemie, plantenkunde, AI, textiel, mode, grafische vormgeving, toekomstscenario’s, kunst, muziek en elke andere denkbare discipline die bijdraagt aan het recept. Je zou kunnen zeggen dat zijn recepten ervaringen zijn die worden geserveerd in tijd en ruimte en voortbestaan in het geheugen.

Afbeelding van BNO Start Studio visit Creative Chef

De studio is ook gespecialiseerd in Art direction, product development, concept development en marketing strategies voor bedrijven. Zo werkte Jasper en zijn team reeds voor grote bedrijven zoals NIKE, GOOGLE, AHOLD, BRIGHTFOOD SHANGHAI, BASF, RABOBANK, ABNAMRO en vele andere.

Jasper en zijn team zijn meester in het verwezenlijken van hun ambities. En beheren het netwerken, presenteren en het uitspreken waar ze naar toe willen als geen ander. Weten hoe zij dat precies aanpakken? Benieuwd hoe zij opdrachtgevers van naam binnenhalen? Of heb je een totaal andere vraag? Ga mee en vraag* Jasper het hemd van het lijf!

*Geen vraag is te gek.

Praktische info:

Datum: 1 december

Tijd: 09:30-12:00

Adres: Ferdinand Huijklaan 20B, 3768 HX Soest

*Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

**De BNO Start Studio visits zijn alleen toegankelijk voor BNO leden die in de afgelopen 5 jaar zijn afgestudeerd en vallen onder de doelgroep startende ontwerper.

Afbeelding van BNO Start Studio visit Creative Chef