Boardroom sessie digitale transformatie

Venster Acties

Boardroom sessie digitale transformatie

Boardroombijeenkomst over digitale transformatie

Door VNO-NCW Achterhoek

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 10 sep. 2020 19:00 - 22:00 CEST

Locatie

Aalten, Winterswijk en Doetinchem Derde Broekdijk 1a 7122 Aalten Netherlands

Over dit evenement

Programma:

19.00 - 19.10 kennismaking met het gastbedrijf

19.10 - 19.25 inleiding door Marco Derksen (online)

19.25 - 21.00 met elkaar in gesprek over digitale transformatie

21.00 - 22.00 napraat onder het genot van een drankje en een hapje.

Na een online inleiding door Marco Derksen* gaan we met elkaar in gesprek over digitale transformatie. Hoe gaat het veranderproces naar een wendbare, klantgerichte, innovatieve, digitale en data gedreven organisatie met inzet van mens en technologie? Hoe past sociale innovatie hierbij, ook kijkend naar het onderzoek naar (sociale) innovatie van professor Henk Volberda. Wat is de impact van digitale technologie op jouw businessmodel, op marketing, op HR. Hoe toon je leiderschap bij de digitale transformatie?

De sessies worden geleid door onze bestuursleden Koen Knufing, Derk Wassink en Hans van de Guchte.

Door het coronavirus organiseren we nu nog geen grootschalige bijeenkomsten en zetten komende tijd in op kleinschalige kennissessies. We organiseren op 3 plekken kleinschalige boardsessies van 15 personen per locatie. Je kunt bij aanmelding een voorkeurslocatie opgeven. Als een locatie vol is, kun je inschrijven op 1 van de andere locaties. Het is tevens mogelijk om op de wachtlijst te komen indien de locaties vol zijn. Deze bijeenkomst zal zich richten op het management in de sectoren industrie, bouw en logistiek.

We zijn te gast bij:

ACB (Peter Roedema), Derde Broekdijk 1 a, 7122 LA, AALTEN

Nijhuis Group (Carolien Nijhuis), Snelliusstraat 9, 7102 ED WINTERSWIJK

Grip Accountants & Adviseurs (Rico Megens), Koopmanslaan 31, 7005 BK DOETINCHEM

*Marco Derksen is strategisch adviseur digitale transformatie en digitaal leiderschap. Hij is oprichter en partner van strategisch adviesbureau Upstream. Hij heeft inmiddels ruim twintig jaar ervaring op het gebied van technologie, innovatie en (digitale) media en houdt zich bezig met de impact van digitale technologie op mens en bedrijfsleven. Hij ondersteunt organisaties bij de digitale transformatie zodat organisaties wendbaar en voorbereid zijn op een toekomst waarin technologie bepalend is.

Uiteraard doen wij er samen met de locatie alles aan om deze bijeenkomst veilig te laten verlopen en houden wij ons aan de richtlijnen die de overheid stelt om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Over de organisator

Georganiseerd door
VNO-NCW Achterhoek