Boardroomsessie

Boardroomsessie

Venster Acties en details

€ 84,10

Datum en tijd

Locatie

Sociëteit de Dieu

114 Langestraat

1811 JK Alkmaar

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Directeuren ontmoeten elkaar om kennis te delen en elkaar te leren kennen.

Over dit evenement

Het aansturen van een organisatie of grote afdeling daagt jou als directeur of hoger management continu uit om jouw leiderschap te ontwikkelen, zodat je samen met je medewerkers veel meer resultaten kan behalen en beter met veranderingen om kunt gaan.

Je wordt immers continu door interne en externe redenen gedwongen om te veranderen, waardoor je als organisatie flexibel moet zijn. De ene verandering is nog niet achter de rug, of de volgende staat weer voor de deur.

Die permanente veranderingen intern en extern vragen iets van jouw leiderschap, want de wijze waarop jij de organisatie aanstuurt bepaalt hoe een organisatie door veranderingen heen gaat.

Jouw communicatie, de wijze waarop je zelf tegen verandering aankijkt en welke kennis je in je rugzak hebt zitten.

Daarom organiseert Huis van het Werk 7x per jaar ontbijtsessies voor directeuren en hoger management uit de regio. Om elkaar te leren kennen, met elkaar te sparren over actuele onderwerpen en kennis op te doen doormiddel van een externe spreker.

Deze ontbijtsessies worden georganiseerd in Herensociëteit De Dieu, Langestraat 114 te Alkmaar.

Exclusief en kosteloos voor onze partners. Ben je geen partner maar wil je wel een keer de sfeer komen proeven? Koop dan een ticket en doe mee, na twee keer vragen we je partner van Huis van het Werk te worden.

Partners kunnen hun tickets kosteloos bestellen door het invoeren van de aan hun verstrekte couponcode. Wil je als partner een (externe) introducee meenemen? Vraag dan een kortingscode voor 50% aan bij het secretariaat 072-2340433

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen