Boardroomsessie

Boardroomsessie

Venster Acties en details

€ 175,45

Datum en tijd

Locatie

Sociëteit de Dieu

114 Langestraat

1811 JK Alkmaar

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Directeuren uit de regio ontmoeten elkaar om kennis te delen en elkaar te leren kennen.

Over dit evenement

Het aansturen van een organisatie of grote afdeling daagt jou als directeur of hoger management continu uit om jouw leiderschap te ontwikkelen, zodat je samen met je medewerkers veel meer resultaten kan behalen en beter met veranderingen om kunt gaan.

Je wordt immers continu door interne en externe redenen gedwongen om te veranderen, waardoor je als organisatie flexibel moet zijn. De ene verandering is nog niet achter de rug, of de volgende staat weer voor de deur.

Die permanente veranderingen intern en extern vragen iets van jouw leiderschap, want de wijze waarop jij de organisatie aanstuurt bepaalt hoe een organisatie door veranderingen heen gaat.

Jouw communicatie, de wijze waarop je zelf tegen verandering aankijkt en welke kennis je in je rugzak hebt zitten.

Daarom organiseert Huis van het Werk 7x per jaar ontbijtsessies voor directeuren en hoger management uit de regio. Om elkaar te leren kennen, met elkaar te sparren over actuele onderwerpen en kennis op te doen doormiddel van een externe spreker.

Deze ontbijtsessies worden georganiseerd in Herensociëteit De Dieu, Langestraat 114 te Alkmaar.

Exclusief en kosteloos voor onze partners. Ben je geen partner maar wil je wel een keer de sfeer komen proeven? Koop dan een ticket en doe mee, na twee keer vragen we je partner van Huis van het Werk te worden.

Partners kunnen hun tickets kosteloos bestellen door het invoeren van de aan hun verstrekte couponcode. Wil je als partner een (externe) introducee meenemen? Vraag dan een code met 50% korting aan bij het secretariaat 072-2340433

Kosten

Deelname voor deze bijeenkomst is kosteloos voor partners van Huis van het Werk, niet partners zijn uiteraard ook van harte welkom maar betalen een deelnamefee. Ben je na deelname enthousiast omdat je een interessante en inspirerende boardroomsessie hebt meegemaakt en energie krijgt van een sterk HR-netwerk? Word dan partner. We crediteren dan je deelnamefactuur.

Beeldmateriaal evenement

Op de bijeenkomsten van Huis van het Werk worden regelmatig foto’s genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit kenbaar te maken op de dag van de bijeenkomst bij de registratiebalie of organisator. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.

Annuleringsregeling voor introducees

Wanneer je bent ingeschreven voor een bijeenkomst rekenen wij op je komst en maken we daar kosten voor. Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst of met een e-mail aan info@huisvanhetwerk.nl.

Annuleringsregeling voor partners

Als je je als partner opgeeft en niet komt en je ook niet tijdig (tot drie werkdagen voorafgaand aan de betreffende bijeenkomst) hebt afgemeld, worden de gemaakte administratie- en cateringkosten volledig met een minimum van 50 euro in rekening gebracht.

Delen met vrienden