Boardroomsessie 'ChatGPT' met Werkplaats Digitaal Ondernemen

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Boardroomsessie 'ChatGPT' met Werkplaats Digitaal Ondernemen

#ChatGPT, met meer dan 100 miljoen! actieve gebruikers is de AI-chatbot onderwerp van menig gesprek. Maar wat kun je er nou precies mee?

Door Huis van het Werk

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 14 jun. 2023 09:00 - 11:00 CEST

Locatie

Sociëteit de Dieu 114 Langestraat 1811 JK Alkmaar Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Een interactieve boardroom over ChatGPT: neem je opgeladen laptop mee!!

#ChatGPT, met meer dan 100 miljoen! actieve gebruikers is de AI-chatbot onderwerp van menig gesprek. Maar wat kun je er nou precies mee? We vroegen het de AI-chatbot 🤖 zelf:

_______

Als AI-chatbot kan ChatGPT verschillende taken uitvoeren die nuttig kunnen zijn voor een mkb onderneming. Hier zijn enkele voorbeelden:

- #Klantenservice: ChatGPT kan ingezet worden als virtuele assistent voor de klantenservice. Het kan klanten helpen bij het beantwoorden van hun vragen en problemen oplossen.

- #Sales: ChatGPT kan ook ingezet worden om leads te genereren en de verkoop te stimuleren. Het kan klanten helpen bij het vinden van producten en diensten die passen bij hun behoeften.

- #Marketing: ChatGPT kan ingezet worden om marketingcampagnes te automatiseren. Het kan bijvoorbeeld gepersonaliseerde berichten sturen naar klanten op basis van hun interesses en voorkeuren.

- #Gegevensanalyse: ChatGPT kan ook ingezet worden voor gegevensanalyse. Het kan bijvoorbeeld gegevens verzamelen over klantinteracties en -gedrag en deze informatie gebruiken om de bedrijfsstrategie te verbeteren.

- #Administratie: ChatGPT kan ook helpen bij het automatiseren van administratieve taken. Het kan bijvoorbeeld afspraken plannen, facturen opstellen en betalingen verwerken.

Kortom, ChatGPT kan op verschillende manieren een waardevolle bijdrage leveren aan een mkb onderneming, waardoor de efficiëntie en klanttevredenheid worden verhoogd en de winstgevendheid wordt verbeterd.

Werkplaats Digitaal Ondernemen brengt vraagstukken van ondernemers als project in het onderwijs. Studenten van Hogeschool Inholland en het Horizon College werken vervolgens onder begeleiding van experts en docenten aan concrete oplossingen voor jouw bedrjf.

Kosteloos voor onze partners

Bestel je tickets kosteloos met de partnercode voor jouw bedrijf. Wil je als partner een (externe) introducee meenemen? Vraag dan een code met 50% korting aan bij het secretariaat: 072-2340433.

Belangrijk! Neem je laptop mee!

Voor wie en wanneer?

Deze boardroomsessie is voor HR-directeuren en HR-managers en algemeen directeuren en directeuren finance met HR in de portefeuille. Maximaal 25 deelnemers.

Woensdag 14 juni, 09.00-11.00 uur. Sociëteit De Dieu, Langestraat 114 te Alkmaar. Standaardprijs is € 145,-, maar deelname is kosteloos voor partners.

Wees erbij!

De krapte op de arbeidsmarkt heeft topprioriteit in elke boardroom. Ga er vanaf nu goed mee aan de slag. Gebruik die boardroomsessies om strategisch HR-beleid te ontwikkelen en te werken aan duurzaam behoud en werving van personeel. Meld je aan en laat je inspireren.

Kosteloos voor partners. 50% korting voor introducées

Ben je al partner? Bestel dan je tickets kosteloos met de partnercode voor jouw bedrijf. Wil je als partner een (externe) introducee meenemen? Vraag dan een code met 50% korting aan bij het secretariaat: 072-2340433. Ben je geen partner maar wil je wel een keer sfeer komen proeven? Bestel dan je ticket en doe mee met collega-directeuren uit de regio.

Ben je na deelname enthousiast en krijg je energie krijgt van ons HR-netwerk? Word dan partner van Huis van het Werk en we crediteren je deelnamefactuur.

Boardroomsessies

Huis van het Werk organiseert per jaar een aantal boardroomsessies voor directeuren en hoger management uit de regio. Om elkaar te leren kennen, met elkaar te sparren over actuele onderwerpen en je kennis te vergroten door externe sprekers.

Over de organisator

Georganiseerd door
Huis van het Werk

Huis van het Werk. Samen werken aan duurzaam werkgeverschap. Met meer dan 70 aangesloten werkgevers hebben we de focus op duurzaam inzetbare werknemers en vinden elkaar bij de activiteiten van Huis van het Werk. Voor én door werkgevers in Noord-Holland Noord.

De verkoop sluit binnenkort