€ 15

Body Minded

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Idéfix

Bloemgracht 99

1016 KH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

We vergeten ons lijf een groot deel van de dag. Totdat het pijn doet, het wordt aangeraakt of we het lichaam echt nodig hebben. Maar meestal leven we in ons hoofd. Wat als dat niet kan?

Als je lijf altijd een aanwezige factor is? Doordat het niet zomaar doet wat je wilt of omdat je het nodig hebt in je werk? Wat betekent het als je lijf de hele dag tegen je spreekt?

In een reeks van vier gesprekken stellen we deze vragen aan mensen die zo de dag ingaan. Ze zijn om verschillende redenen voortdurend bezig met hun lichaam. Denk aan een danser, sporter, iemand met een fysieke beperking, maar bijvoorbeeld ook een militair of chirurg. Wat vertellen zij en kunnen wij dit ook ervaren? Kom luisteren en onderzoek zelf hoe (on)bewust je met jouw lijf omgaat.

Over de initiator:
Camilla Schimmelpenninck nodigt anderen uit om zich opnieuw te verbinden met hun lijf. Dat doet ze door middel van gesprek, kunst, yoga en geschreven woord. Zodra je je bewust bent van je lijf maak je makkelijker verbinding met jezelf en daarmee anderen - en zo geniet je meer van het leven.

Data van deze serie:
do 12 april
do 10 mei
do 14 juni
do 12 juli

Tijd: 18.30 – 21.30

-----------

Ticketprijs is incl. drankjes
Het aantal plekken is beperkt, dus ben er op tijd bij!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Idéfix

Bloemgracht 99

1016 KH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen