boek & borrel met Femke van der Laan

Venster Acties

boek & borrel met Femke van der Laan

Femke van der Laan, journalist en programmamaker, is te gast tijdens de tweede editie van boek & borrel in de Amstelkerk.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Amstelkerk Amstelveld 10 1017 JD Amsterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Over dit evenement

Femke van der Laan, journalist en programmamaker, is te gast tijdens de tweede editie van boek & borrel waar we onder het genot van heerlijke biologische wijnen in gesprek gaan met een bijzondere schrijver.

In 2000 werd Femke de vrouw van Eberhard van der Laan. Hij was van 2010 tot 2017 burgemeester van Amsterdam en overleed op 5 oktober 2017. Drie maanden na zijn overlijden schreef Femke een jaar lang wekelijks een column voor Het Parool over het rouwverwerkingsproces. De vijftig columns werden in 2019 gebundeld in het boek Stad vol ballonnen. Haar boek Aan de randen van de dag, een autobiografie over de zeventien jaar met haar partner, kwam in januari 2022 uit.

Tijdens boek & borrel vertelt Femke onder andere over haar boek Aan de randen van de dag. Ook leest ze voor uit eigen werk en beantwoord vragen vanuit het publiek. Ontmoet Femke van der Laan in de prachtige ambiance van de Amstelkerk. Vrijdag 7 oktober van 20.00 tot 22.00 uur.