€ 85 – € 99

Boekevent 'In Control' met Prof. Dr. Thijs Homan e.a.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bernhardkazerne

Barchman Wuytierslaan 198

3818 LN Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Lijden onder onze eigen controlverslaving

Hoe wij in onze organisaties omgaan met de beheerskramp en de behoefte om ‘in control’ te zijn

Op 4 juli zal Thijs Homan, zijn nieuwe boek ‘In control, perspectieven op de beheerskramp in en om organisaties’ (longlisted voor managementboek van het jaar en shortlised voor de OOA-boekenprijs) presenteren. Hij verzorgt dan een prikkelende interactieve lezing over de zich steeds verder uitdijende stroom van audits, sturingstechnieken en monitoring-tools. Sommigen beweren dat deze stroom al aan het ‘kantelen’ is, hand in hand gaande met tornado’s van verandering en disruptieve transities. Maar tegelijkertijd lijken steeds meer mensen hun organisatie te ontvluchten om te ontsnappen aan de druk van de afvinkcultuur. In zijn lezing schetst Homan een beeld van de (machts-)dynamieken die er op dit moment gaande zijn. Welke kant zal het op gaan? Zal de controledruk steeds verder toenemen? Of is dit haar zwanenzang?

Tijdens het interactieve gedeelte van de workshop maakt u kennis met mensen die niet róepen dat het anders moet, maar die in hun eigen dagelijkste praktijk actief de strijd aangaan met de bureaucratie: de ‘activistische doeners' onder meer uit het netwerk van Broosz. Wat maken zij mee? Wat kunnen we van hen leren? De activistische doeners houden u een spiegel voor: wordt het niet eens tijd om zèlf te gaan detoxen van uw eigen beheersingsverslaving?

Het gaat allemaal gebeuren in Amersfoort. Van 14:00-17:30 is er een lezing van Homan, gevolgd door diepgaande gesprekken waar activistische doeners u meenemen in hun ervaringen. We sluiten dit af met een borrel en daarna is er een netwerkdiner.

Voor wie is dit bedoeld? Voor (verander)managers, voor beleidsambtenaren, programma managers, medewerkers die in hun kracht willen werken, mensen die last hebben van veranderkramp en juist geloven in de weg naar een betere manier van sturen en organisaties daarnaar toe leiden.

De investering is €99,- inclusief het boek ‘in control’ en een diner. Kunt u niet meedoen aan het diner, dan zijn de kosten € 85,-

Deelnemers worden tevens uitgenodigd voor een interactieve dialoog over 'in control' zijn van zichzelf en hun organsatie op 13 juni van 20:00-21:00u, een online dialoog georganiseerd door Synthetron (zie ook wsene.nl)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bernhardkazerne

Barchman Wuytierslaan 198

3818 LN Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen