Uitverkocht

Boeklancering HOLY FUCK (Inclusief boek t.w.v 22,50 euro)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Melkweg

234A Lijnbaansgracht

1017 PH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Al bijna 2 jaar werken werken Jeanneke Scholtens en Mabel Nummerdor als trendwatchers en schrijvers aan een fantastisch, veelzijdig en zinnenprikkelend project over de toekomst van seks. Zij hebben al eerder vragen gesteld, flarden gepost en kleine trendsignaleringen gedeeld, maar nu is het zo ver en introduceren zij graag het nieuwe boek op 31 mei in De Melkweg.

Seks, in eerste instantie dwalen je gedachten waarschijnlijk af naar de slaapkamer of wie weet het aanrecht, maar laten we wel wezen, seks is zo veel meer dan de daad alleen. Het heeft impact op reclame, politiek, mode, auto’s, eten en ga zo nog maar even door. Het gevolg is dat seks daardoor grote invloed heeft op de toekomst van al deze onderwerpen.

We staan midden in de 21ste eeuw en wat zien we op het gebied van seks veel gebeuren: Japanse jongeren die kiezen voor het celibaat, de opkomst van VR-seks die steeds minder van echt te onderscheiden zal zijn. En wat te denken van de designer baby?Jeanneke Scholtens en Mabel Nummerdor nemen je in zeven stappen mee naar de toekomst. Holy Fuck gaat zo van het nachtkastje naar de koffietafel. Let’s talk about the future.

Let’s talk about sex!

/ Incl. Boek t.w.v 22,50 euro
/ Signeren mogelijk


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Melkweg

234A Lijnbaansgracht

1017 PH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen