Gratis

Boeklezing: De Vrouw Van 1 Miljoen - Veronique Bockstal

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Spoor 18

55 Stationsstraat

2800 Mechelen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wat heb je nodig om een bedrijf naar €1 miljoen te brengen? Véronique Bockstal schreef er een boek over: ‘De Vrouw Van 1 Miljoen'.

Over dit evenement

Wat heb je nodig om een bedrijf van €150-300k naar €1 miljoen te brengen? Véronique Bockstal schreef er een boek over: ‘De Vrouw Van 1 Miljoen’ dat wordt gepubliceerd in het najaar 2021. Speciaal voor het Clusity netwerk geeft ze een lezing en voorstelling van haar nieuwe boek, met nadien een gezellig netwerkmoment om haar persoonlijk te ontmoeten.

Eén miljoen euro omzet, dat vraagt een shift in mindset, mensen en middelen. Waar loop je in dat proces tegenaan en hoe kan je dat opvangen? Ontdek hoe je de groei van een bedrijf kan plannen en systematiseren. Het gaat om herkenbare struikelblokken en vooral concrete tips om het anders aan te pakken. Er zijn minder vrouwelijke ondernemers dan mannelijke. We starten minder snel een bedrijf of zelfstandige activiteit. We blijven langer zonder medewerkers. We vragen en krijgen minder financiering. We blijven vaak langer hangen in de ‘dode zone’ of lifestyle business waar we net voldoende verdienen om onszelf te onderhouden. Het ontbreekt ons nochtans niet aan passie, doorzettingsvermogen, ambitie en zeker niet aan talent om te scalen. Ondernemen is nu eenmaal niet gendergebonden. Wanneer vrouwen extern kapitaal ophalen, presteren ze gemiddeld zelfs beter dan mannelijke ondernemers. Kunnen die nieuwe inzichten misschien ook bij investeerders zelf iets verschuiven in de toekomst?Met ‘De vrouw van 1 miljoen’ richt Veronique zich tot onderneemsters die de ambitie hebben om naar een omzet van €1 miljoen en meer te schalen maar zoekende zijn naar de juiste hefbomen om die grote mijlpaal te bereiken. Dankzij de inzichten en talrijke praktische tips uit het boek kunnen ze zichzelf ontslaan als Jill-of-all-trades en promoveren van smallpreneur naar CEO van een groeibedrijf.

Agenda

  • 6u00 ontvangst
  • 6u30 boekvoorstelling en lezing
  • 7u30 netwerkmoment
  • 8u00 einde

Wie is Véronique Bockstal?

Véronique sprong pas laat in het ondernemerschap, na een corporate carrière en een parcours als interim manager en consultant van meer dan twintig jaar. Op haar 50ste richtte ze namelijk haar eerste ‘echte’ bedrijf op. Vanaf die start-up periode tot dat ze haar bedrijf verkocht heeft ze ervaring opgedaan al onderneemster. Daarna is ze als onderzoekster van start gegaan naar waarom 93% van alle onderneemsters nooit de kaap van €1 miljoen omzet halen. Van dat onderzoek kwam actie. Samen met hogeschool UCLL richtte ze in 2019 het Female Founders Acceleratorprogramma op om onderneemsters voorbij die eerste grote mijlpaal te helpen. Véronique is naast onderneemster ook gastdocente en onderzoekster aan de UCLL.


		Afbeelding van Boeklezing: De Vrouw Van 1 Miljoen - Veronique Bockstal
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Spoor 18

55 Stationsstraat

2800 Mechelen

Belgium

Kaart bekijken

Organisator Clusity

Organisator van Boeklezing: De Vrouw Van 1 Miljoen - Veronique Bockstal

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen