Gratis

Boekpresentatie Judith Visser: Zondagsleven

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Luister mee naar het verhaal achter het nieuwe boek van Judith Visser: Zondagsleven.

Over dit evenement

Op 6 oktober verschijnt bij HarperCollins Holland het nieuwe boek Zondagsleven van Judith Visser. In de bestseller Zondagskind beschreef Judith Visser al hoe het is om als kind door het leven te gaan met autisme. In het vervolg, Zondagsleven, focust ze zich vooral op hoe je als volwassene omgaat met autisme. Hoe werkt autisme bijvoorbeeld op de werkvloer of in de liefde?

Judith Visser heeft een openhartige autobiografische roman geschreven over liefde in tijden van autisme. Met vlotte pen beschrijft zij hoe het er in een relatie aan toegaat als een van de partners autisme heeft. De auteur spaart zichzelf daarbij niet. Waar Zondagskind ging over opgroeien met autisme, gaat Zondagsleven over je eigen weg vinden en trouw blijven aan wie je bent.

Boekrecensent Alek Dabrowski interviewt Judith Visser in het Bibliotheektheater. Na de boekpresentatie signeert Judith in de foyer jouw exemplaar bij Boekhandel Donner. De boekpresentatie is ook gratis live te volgen via het Facebook-kanaal van Bibliotheek Rotterdam.

Vanwege de coronamaatregelen zijn er een beperkt aantal zitplaatsen in het Bibliotheektheater beschikbaar. Reserveer een gratis zitplaats, met een maximum van 4 kaartjes per persoon die uit hetzelfde huishouden bestaan. Blijft thuis bij klachten. Verhinderd? Retourneer je reservering eenvoudig via Eventbrite of stuur een bericht naar evenementen@bibliotheek.rotterdam.nl. Dan kunnen we een andere bezoeker gelukkig maken met een plekje.

  • Locatie: Bibliotheektheater
  • Toegang: gratis
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen