Gratis

Boekpresentatie: Maak werk van AMBITIE! - Irene de Bruijn

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Rooi Pannen Breda Toerisme & Recreatie | Marketing, Sales & Hospitality

93 Fellenoordstraat

4811 TH Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Boekpresentatie Maak werk van AMBITIE! Irene de Bruijn presenteert haar boek temidden van speciale gasten.

Over dit evenement

Alle mijlpalen vieren dus deze zeker ook!

Ja, ik heb een boek geschreven, ongelooflijk! Wat startte als een klein idee is uitgegroeid tot iets werkelijks en tastbaars. Wat een proces, wat een ervaring en wat ben ik blij dat ik het heb gedaan en dit wil ik heel graag met jou delen en vieren!

Boekpresentatie

Op vrijdagmiddag 21 januari 2022 presenteer ik mijn boek Maak werk van AMBITIE!© en dat doe ik niet alleen. Onder het genot van een hapje en drankje opent Margreet Toonen, directeur De Rooi Pannen Breda de middag. Daarnaast twee andere speciale gasten, Tim Clark en Erna Smeekens. En natuurlijk vertel ik het verhaal achter het boek en wat ik ermee wil bereiken.

Registreer nu! Fysiek: 16:00 - 18:00 in Breda (vol!) | Online: 16:15 - 17:00

Tim Clark - Business Model You

Tijdens de boekpresentatie overhandig ik (virtueel) mijn eerste exemplaar aan Tim Clark, de ontwikkelaar en auteur van Business Model You. Hij heeft mij vijf jaar geleden geïnspireerd om te onderzoeken wat mijn ambities zijn op professioneel én persoonlijk vlak en daar ook werk van te maken. Een cadeau wat lastig te overtreffen is, maar door het eerste exemplaar aan hem te overhandigen bedank ik hem op mijn eigen manier.

Tientjes Academie Breda

Erna Smeekens en Hans Udo van de Tientjes Academie zijn er ook. Zij hebben mij meegenomen in de wereld van Neurolinguistisch programmeren (NLP). De opleidingen die ik bij hun heb gevolgd waren fantastisch, vaak enorm uit mijn comfortzone maar oh zo waardevol. VoF Tientjes Academie wil dat NLP beschikbaar is voor iedereen. Hun insteek is laagdrempelig en heel toegankelijk en dat kan niet niet iedere IA-NLP gecertificeerde opleiding zeggen!

Breng NLP nog meer tot leven

Ik draag de Tientjes Academie een heel warm hart toe. Waarom? Omdat zij een doel hebben dat NLP beschikbaar moet zijn voor iedereen, ongeacht waar je vandaan komt, waar je staat in het leven en welke financiële middelen je tot beschikking hebt. Ze werken met het principe pay it forward: wat je leert delen met anderen.

Om NLP bij de Tientjes Academie te promoten wil ik boeken doneren. Boeken die zij kunnen geven aan mensen waarvoor persoonlijkleiderschap en NLP een steun in de rug kan zijn.

Doneer jij € 8,50 en dan leg ik er een tientje bij. Zo steunen we samen de Tientjes Academie met hun doel: NLP beschikbaar voor iedereen.

Fysiek en online

Het ligt even aan de overheid of de boekpresentatie fysiek kan plaatsvinden, maar het is in ieder geval online via een stream te volgen. Wat er ook gebeurt we maken er een feestje van! Uiterlijk 17 januari informeer ik je of we elkaar ook persoonlijk kunnen ontmoeten.

Fysiek is de inloop vanaf 16:00 uur, om 16:15 uur begint het officiële gedeelte en tot 18:00 uur is de bar open voor een hapje en een drankje.

De online stream start om 16:15 uur en is tot ongeveer 17:00 uur.

Het boek - waar gaat het over?

Maak werk van AMBITIE!© geeft inzicht in hoe jij een vol en ambitieus leven kan leiden. Het is een aanpak om ambities om te zetten in daden en het beste uit jezelf te halen. Niet alleen op carrièreniveau, maar ook op sociaal-maatschappelijk en privévlak.

Het gaat om:

  • aandacht voor jezelf en aandacht besteden aan wat jij wil;
  • met een positieve en groei-mindset;
  • waarbij je rekening houdt met jouw behoeften en interesses;
  • deze najaagt door de juiste tactiek te gebruiken;
  • door inzet te tonen;
  • met een goede verdeling van je energie.

AMBITIE!© is een persoonlijkleiderschapsaanpak met toegepaste NLP en Design Thinking.

Voorverkoop van het boek

Pre-order het boek en ik overhandig het tijdens de boekpresentatie of ik stuur het toe zodat je het meteen 21 januari in je handen hebt! Bestel het boek

Hopelijk tot 21 januari!

Groet,

Irene de Bruijn

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Rooi Pannen Breda Toerisme & Recreatie | Marketing, Sales & Hospitality

93 Fellenoordstraat

4811 TH Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Irene de Bruijn

Organisator van Boekpresentatie: Maak werk van AMBITIE! - Irene de Bruijn

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen