Gratis

Boekpresentatie 'Mama, kijk eens'

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op zondagmiddag 2 april zal de boekpresentatie plaats vinden van ‘Mama, kijk eens!’, het aangrijpende en waargebeurde verhaal van de Eindhovense Danielle Koch. Als jong kind groeit ze op met een psychisch gestoorde moeder maar weet zich dapper staande te houden in een wereld van geweld en drank. Als ze op latere leeftijd zelf moeder wordt, lijkt ze eindelijk haar geluk gevonden te hebben totdat haar man op zeer jonge leeftijd ernstig ziek wordt. Haar wereld stort in en ze zoekt hulp. Overtuigt dat schrijven haar, maar ook anderen, helpt, vraagt ze een goede vriend om haar hierin bij te staan. Stap voor stap ontvouwen ze samen haar verleden en komen tot de verassende ontdekking dat de werkelijkheid die ze dacht te zien heel anders blijkt te zijn.

Mama, kijk eens! is een schitterende autobiografische roman die zich afspeelt in het Eindhovense stadsdeel Tongelre. Door het uitbrengen van dit boek beoogt Danielle de eenzaamheid te doorbreken van mensen die in vergelijkbare situaties verkeren of van dichtbij meemaken.

Tijdens de boekpresentatie zal tevens aandacht worden gevraagd voor initiatieven die het lot van vergeten kinderen verbeteren.

Reacties van een leespanel:

“Mama, kijk eens! is een aangrijpend verhaal en laat je vanaf het begin niet meer los. Een echte aanrader” – Miriam Frosi

“Een waargebeurd verhaal wat je meeneemt en je continu in beroering laat. Een prachtig, prachtig boek!” – Nelly van de Mortel

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen