Boekpresentatie Onderweg naar jou at InClusion

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The Manor Amsterdam

89 Linnaeusstraat

1093 EK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Schrijver Elizabeth van Driel (56) geeft op 28 februari tijdens InClusion van TransAmsterdam een presentatie over haar debuutboek.

Over dit evenement

Het, deels autobiografische, 'come to age'-verhaal van 'Onderweg naar jou' vertelt over het leven van Kim, die opgroeit in een doorsnee gezin in het achterland van Rotterdam. Onverwachte ontmoetingen en verrassende wendingen bepalen haar bestaan. Voor Kim staat vast: zij zal ooit moeder worden. Dan krijgt ze een relatie met Celine, een trans vrouw in transitie. Weet ze haar droom samen met Celine te verwezenlijken?

“Mijn boek is een pleidooi je eigen pad te lopen, ook al kunnen mensen de keuzes die je in het leven maakt niet volgen en zouden zij je het liefst dwingen terug te keren op het geijkte pad”, aldus van Driel. Ze kreeg tijdens het proces van schrijven opmerkingen naar haar hoofd geslingerd als: 'Onder het vloerkleed ermee!' en overwoog het boek uit angst voor de gevolgen niet uit te geven. Na aanmoediging van haar vrienden besloot ze niet te zwichten voor angsthazerij en het toch te doen. Met behulp van crowdfunding gaf ze 'Onderweg naar jou' uit in eigen beheer.

Sinds de publicatie in september 2019 wordt het boek door de lezers met veel lof ontvangen. De presentatie is in het Manor Hotel aan de Linnaeusstraat 89 in Amsterdam.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The Manor Amsterdam

89 Linnaeusstraat

1093 EK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen