Boekpresentatie OPSLAG VERLIEFD

Venster Acties

Boekpresentatie OPSLAG VERLIEFD

Boekpresentatie OPSLAG VERLIEFD

Door Rosalie van der Does

Waar en wanneer

Datum en tijd

Begint op vr. 5 nov. 2021 17:30 CET

Locatie

Stoomtrein Katwijk Leiden 1 J. Pellenbargweg 2235 SP Valkenburg Netherlands

Over dit evenement

Vrijdag 5 november 2021 verschijnt mijn eerste fotoboek: Opslag verliefd - over de Nederlandse garagebox.

Eindelijk is het zover: mijn boek is af! Na anderhalf jaar hard werken verschijnt het boek OPSLAG VERLIEFD! Om dit met jou te vieren organiseer ik een boekpresentatie. Je bent van harte welkom om dit feestje bij te wonen!

Programma vrijdag 5 november 2021:

  • 17:00 - 17:30 inloop gasten in de Rijtuigloods van het Stoomtreinmuseum Katwijk Leiden in Valkenburg ZH
  • 17:30 - Welkom door niemand minder dan Fotograaf des Vaderlands: Jan Dirk van der Burg! Hij zal Rosalie interviewen over haar eerste boek.
  • 17:45 - Presentatie van het boek OPSLAG VERLIEFD door Rosalie en uitreiking eerste exemplaar aan fotograaf Lars van den Brink.
  • Vanaf 18:00 proosten we op het boek, is er een hapje en een drankje (speciale drank gerijpt in een garagebox!). Er is de mogelijkheid om het boek af te halen voor degenen die een exemplaar hebben besteld bij de crowdfunding. Ook is er de mogelijkheid om (via een Tikkie) een boek te kopen. Daarnaast zal Rosalie haar boek signeren voor wie dat wil!

Vergeet alsnog je geld/pinpas niet mee te nemen, want Dick en Dirk, twee enthousiaste garage-eigenaren zullen hun zelfgemaakte lekkernijen verkopen, deze keer niet vanuit hun garagebox maar vanuit de Rijtuigloods ;) (verkoop lekkernijen via Dirk Haasnoot is van 18:30 tot 19:30)

Adres voor in de navigatie: Jan Pellenbargweg 1 - 2235 SP Valkenburg ZH of invullen: ''Stoomtrein Katwijk Leiden''

Precieze locatie op dat adres: Rijtuigloods van het museum. Je loopt door het stationnetje 'Valkenburg ZH' heen om bij de Rijtuigloods te komen.

Parkeren: Kan gratis op het parkeerterrein

OV: Vanaf Leiden Centraal pak je bus 43 richting Den haag. Uitstappen bij halte Haagse Schouw. Vanaf daar is het zo'n 10 minuten lopen naar de locatie.

Deze boekpresentatie is mede mogelijk gemaakt door Begico Garagedeuren

(Veelgestelde vragen hieronder)

Tot dan!

Rosalie

www.rosalievanderdoes.nl

Vraag & Antwoord:

Kan ik ter plekke het boek kopen?

Uiteraard, dit zal mogelijk zijn door met een QR code via Tikkie te betalen. Voel je niet verplicht tot een aankoop. Ik vind het al lang leuk als je met mij het feestje wil vieren! Bedenk wel dat de feestdagen er snel aankomen en dat mijn boek een perfect cadeau voor je partner, een familielid, vriend/vriendin of iemand met een garagebox!

Wie ben jij en wat voor boek heb je gemaakt?

Ik ben Rosalie van der Does, fotograaf met een fascinatie voor menselijk gedrag. Zie mijn website voor mijn fotografische werk. Wat ik heb gemaakt? Een heerlijk gluur-foto-koffietafelboek waar je eindelijk eens kunt zien wat er achter al die garagedeuren zit die je door heel Nederland kunt vinden! Op deze crowdfundingpagina vertel ik je via een filmpje en tekst alles over het boek.

Mag ik iemand meenemen?

Ja tuurlijk! Stuur de link door zodat diegene ook een gratis ticket kan bestellen. Of je bestelt zelf 2 of meer tickets. Hierdoor weet ik hoeveel mensen er komen en hoeveel bitterballen ik moet bestellen ;)

Event link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-boekpresentatie-opslag-verliefd-189181235167

Tot hoe laat duurt het en kan ik het combineren met iets anders?

In principe is het een korte lancering van mijn boek in de vorm van een vrijdagmiddagborrel. Ik denk dat het officiële gedeelte tot 18:15 duurt. Voor wie dat wilt, zal ik daarna het boek signeren. Er is een hapje en een drankje. Als je het wilt combineren met iets anders kun je een hapje gaan eten bij Brasserie Buitenhuis (dat zit naast het museum), of een voorstelling Soldaat van Oranje te boeken! Of je duikt de mooie stad Leiden in ;)

Ik kan niet komen. Hoe kan ik toch een exemplaar van je boek ontvangen?

Jammer! Vanaf 6 november is mijn webshop geopend en kun je het boek daar bestellen. Voor de mensen die al een boek hebben besteld via de crowdfunding: ik stuur het boek goed verpakt z.s.m. naar je op!

Andere vraag? Mail mij op rosalievanderdoes@hotmail.com en ik zal zo spoedig mogelijk reageren.

Over de organisator

Georganiseerd door
Rosalie van der Does