Gratis

Boekvoorstelling 'Cultuur in onderwijs' / Toonmoment 'What's your name'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Opera Ballet Vlaanderen Gent

Schouwburgstraat 3

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

U bent van harte uitgenodigd op de presentatie van het boek Cultuur in onderwijs - een krachtige onderstroom, gevolgd door het toonmoment van het project What's your name, door de jongeren van 4 Kantoor B van het PHTI.

Boekpresentatie

Onderwijs en cultuur kunnen veel bereiken door de handen in elkaar te slaan. Met ‘Cultuur in onderwijs – een krachtige onderstroom’ (Acco) schreef Onderwijscentrum Gent een inspiratieboek dat laat zien waarin zich de kracht van cultuur manifesteert, en wat van belang is om die kracht ten volle te laten spelen. In een boeiend zetelgesprek met mensen uit zowel onderwijs als cultuur proberen we een aantal van die cruciale factoren en voorwaarden naar boven te halen.

Toonmoment 'What's your name'

De afgelopen vier maanden hebben de jongeren van 4 Kantoor B van het PHTI gewerkt aan hun eigen verhaal. Dat deden ze in de Opera, onder begeleiding van dansers, zangers en muzikanten. Wie ben ik? Hoe zie ik mezelf? En wie ben jij, de ander? What’s your name? In dit toonmoment nemen de jongeren je mee doorheen de salons van de Opera.

Aansluitend receptie in de foyer van de Opera.

De toegang is volledig gratis, maar we vragen wel om op voorhand via deze pagina in te schrijven.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Opera Ballet Vlaanderen Gent

Schouwburgstraat 3

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen