Gratis

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Leidschenveen

Emmy Belinfantedreef 7

2492 JT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Lees en praat mee over 'De wandelaar' van Adriaan van Dis.

Over dit evenement

Nederland Leest! In november leest heel Nederland De Wandelaar van Adriaan van Dis. In bibliotheek Leidschenveen kunt u onder leiding van Els Schotte met elkaar van gedachten wisselen over dit boek. Els Schotte is begeleidster van de leeskringen in bibliotheken Leidschenveen en Ypenburg.

De wandelaar

Een Nederlander in Parijs krijgt bij een brand een hond in zijn schoot geworpen. Een hond die een andere wereld voor hem opent: die van vluchtelingen, illegalen en zwervers. Het verandert Parijs, het verandert de man: hij wil helpen, goed doen. Maar alles wat hij doet pakt anders uit.

Adriaan van Dis

Adriaan van Dis (1946) is een veelzijdig, geëngageerd schrijver van romans als Indische duinen, De wandelaar en Tikkop. Van Dis woonde ruim zeven jaar in Parijs. In 2015 won Ik kom terug de Libris Literatuurprijs en kreeg hij de Constantijn Huygens-prijs voor zijn gehele oeuvre. In 2021 verscheen zijn meest recente roman Klifi.

Reserveren

Wilt u meepraten? U bent welkom! Bestel van tevoren online kaarten via onderstaande knop. Op vertoon van uw aanmeldingsbewijs kunt u het boek De wandelaar vanaf 1 november gratis afhalen bij de klantenservice. Met inachtneming van de huidige coronamaatregelen kunnen aan deze activiteit maximaal 20 personen deelnemen.

Blijf thuis als je symptomen hebt die wijzen op mogelijke besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Leidschenveen

Emmy Belinfantedreef 7

2492 JT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen