BoerenNatuurdag - Voortzetten, verbinden en versterken

Venster Acties

BoerenNatuurdag - Voortzetten, verbinden en versterken

BoerenNatuurdag is de plek voor iedereen met een hart voor agrarisch natuur- en landschapsbeheer en natuurinclusieve landbouw.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

De Schakel 10 Oranjelaan 3862 CX Nijkerk Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Geen restituties

Over dit evenement

  • 7 uren
  • eTicket voor mobiel

De BoerenNatuur dag is eigenlijk twee dagen, een BoerenNatuur-webinar-dag op dinsdag 14 maart en een “echte” BoerenNatuurdag op vrijdag 17 maart in Nijkerk in de Schakel. Zet beide data in je agenda! Op 14 maart zijn er vanuit de studio drie webinars te volgen, aanmelden via www.boerennatuur.nl/boerennatuurdag-voortzetten-verbinden-en-versterken . Op 17 maart zijn er 22 verschillende workshops/lezingen/discussies, verdeeld in drie workshop rondes, dat is één ronde minder dan bij de laatste fysieke BoerenNatuurdag in 2020 en betekent meer tijd om elkaar te spreken.

Programma is nog niet rond, maar wel de onderwerpen waarmee het programma gemaakt wordt: monitoring - Gebiedsproces "hoe werk je samen" – agroforestry – verdienmodellen natuurinclusieve landbouw – klimaat – Aanvalsplan Landschap – Aanvalsplan Grutto en CO2 verwaarding – Landbouwakkoord, hoe gaan de gesprekken – Agrarische Natuur recreatie en verbinden met de burger – Certficering SNL – loonwerkers in het ANLb – water – vlinders en andere insecten – BTW – goed werkgeverschap.