Boergondisch Festival

Venster Acties en details

Niet beschikbaar

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lange Vijverberg

Lange Vijverberg

2513 AC Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Het is tijd om te relaxen! De eerste editie van Boergondisch Festival komt er aan. Nog even geduld hebben; we maken de datum bijna bekend!

Over dit evenement

Bourg-.. uh Boergondisch genieten met de lekkerste foodtrucks. Dat doe je bij Boergondisch Festival in Den Haag! Boergondisch Festival staat garant voor lekker bourgondisch eten, fantastische (live)muziek en gezelligheid. Neem plaats aan één van de knusse tafels aan De Hofvijver met je naasten. Bestel je favoriete hapjes en welverdiende drankje en blijf lekker aan tafel van elkaar genieten tot de *PLING* en je bestelling klaar is. Boergondisch genieten doen we namelijk veilig, met elkaar en.. vegetarisch!

De eerste editie van het Boergondisch Festival in Den Haag zal namelijk helemaal vega zijn! Je kunt bij ons genieten van je welbekende vega hapjes én nieuwe favorieten leren kennen. Natuurlijk zijn er ook voldoende heerlijke drankjes beschikbaar. Het begin van de zomer moet immers wel goed gevierd worden!

www.boergondischfestival.nl

*LET OP* datum volgt nog

*LET OP* Je hebt voor dit evenement GEEN tickets nodig. Het terrein is tijdens het festival GRATIS toegankelijk


		Afbeelding van Boergondisch Festival
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lange Vijverberg

Lange Vijverberg

2513 AC Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Kreativ Events

Organisator van Boergondisch Festival

Kreativ Events is, de naam zegt het al, een creatief evenementenbureau. Zo ondersteunen we evenementenorganisatoren in processen voor hun evenementen, maar werken we ook onze eigen, unieke concepten uit.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen