Bökkers op de Silvoldse kermis 2022

Bökkers op de Silvoldse kermis 2022

Venster Acties en details

€ 19

Datum en tijd

Locatie

Silvoldse kermis

Laan van Schuylenburch

7064 Silvolde

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Silvoldse kermis| 17 september 2022 | Bökkers

Over dit evenement

Dolgraag maken we twee coronajaren dubbel en dwars goed met dan eindelijk de komst van Bökkers naar de kermis in Silvolde!

Oh wat hebben we ontzettend veel zin om weer los te gaan op de zaterdagavond van onze mooie Silvoldse kermis. Even alle ellende vergeten en samen kermis vieren als vanouds. De afgelopen twee jaar verheugden we ons al op de komst van de Sallandse rockers, want zij zouden ons aandoen in hun afscheidstour. Van een afscheid is nu alles behalve sprake. In de nieuwe bandbezetting staan de mannen te trappelen om vol gas te geven op ons podium! Met hun vertrouwde sound en vele hits maken ze er een geweldig feest van! Hendrik Jan Bökkers: "Het spelen van keiharde Rock ’n Roll op festivals en kermissen vind ik nog steeds een van de mooiste dingen om te doen. Ik wil door met de band, dit is nog lang niet klaar. Het wordt weer ouderwets knappen! ”

PROGRAMMA

Om 20:30 u is de tent geopend, maar om 21:00u trappen we eerst de kermis af met een vuurwerkshow! Voorafgaand aan het optreden van Bökkers draait DJ Dré lekkere platen.

  • DJ DRÉ

André Nijman is een rasecht podiumbeest. Dat kan ook niet anders, met 'tante Rikie' als moeder. Hij is bekend geworden als de prominente manager van Jovink en de Voederbietels. Als DJ Dré opent hij onze feestavond en vult hij de pauzes met een heerlijke discoshow vol met lekkere meezingers.

  • BÖKKERS

Bökkers draait al meer dan tien jaar mee en bracht meerdere albums uit, gezongen in het Salland’s dialect. De band scoorde een Top2000-hit met ‘Iederene Hef Een Reden’ en is o.a. bekend van nummers als ‘Annie Uut De Bochte’, ‘Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet’ en de recente hit 'Badstoffen Gedrocht'. Je hoort ze allemaal in onze gezellige feesttent!

TICKETS

  • Koop je tickets NU in de voorverkoop voor €19 p/s.
  • Aan de kassa op het kermisterrein betaal je €22 p/s.

CORONA

We gaan er vanuit dat corona dit jaar geen roet in het eten gaat gooien, maar het virus is natuurlijk nog niet verdwenen. We kunnen daarom niet uitsluiten dat er misschien restricties zullen gelden, zoals de CoronaCheck app. Als er restricties of nieuwe regels worden opgelegd, zullen we je hierover informeren. Mocht het onverhoopt toch nog compleet uit de hand lopen en we moeten het feest annuleren, krijg je uiteraard je geld van gekochte tickets teruggestort.

Volg ons op Facebook & Instagram en blijf op de hoogte!

Delen met vrienden