€ 79 – € 99

Bomberbot: Online Cursus |Minecraft Modding 1| 10-13 jaar| 4 dagen

Venster Acties en details

€ 79 – € 99

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Speel je wel eens Minecraft? Of heb je hier wel eens van gehoord? Leer de achterkant van deze fantastische online game!

Over dit evenement

Meld je snel aan voor early birdkorting!

Tijdens deze creatieve bootcamp zullen studenten hun eigen aangepaste mods (Minecraft-personagemodellen) maken en vervolgens AI-programmering (kunstmatige intelligentie) gebruiken om de mobs te leren reageren in verischillenden situaties.

De voertaal van de trainers in dit programma is in het Nederlands. De programmertaal Java en de instructievideo's in het programma zijn in het Engels, dus voorkennis van Engels is een vereiste.

Onze trainers zijn experts in programmeren, games bouwen en lesgeven aan jongeren, dus je leert van de besten.

De workshops zijn leuk, leerzaam en praktisch!

Vereisten

  • Windows 8 en hoger of MacOS 10 en hoger Laptop/desktop of 8 GB RAM, 128 GB HD
  • Een geüpdatete versie van Safari, Chrome, Firefox of Edge (geen Internet Explorer).Een webcam en microfoon - de meeste nieuwere laptops hebben deze ingebouwd!
  • Snel internet - je moet een minimale uploadsnelheid van 3 mbps en een minimale downloadsnelheid van 1 mbps hebben
  • Minecraft Java-editie (download). Graag alleen deze versie.
  • Actief Minecraft-account

Let op! Houd er rekening mee dat Java-editie 1.17 wordt niet ondersteund en als je het opstartprogramma eenmaal hebt gedownload, moet je naar het tabblad 'Installaties' gaan, de versie selecteren en in de vervolgkeuzelijst 1.16.5 selecteren, dan maakt je het aan, ga je terug naar de tabblad installaties, speel deze laatst geïnstalleerde versie.

Wie kan deelnemen?

Deze cursus is geschikt voor iedereen van 9-13 jaar die de achterkant van het Minecraft-spel wil leren. Ben je wat ouder of jonger? Neem contact met ons op via hello@bomberbot.com of 020-3053826- om te kijken of de cursus aansluit bij jouw ervaring.

De cursus is geschikt voor beginners zonder ervaring, maar biedt ook een uitdaging als je al enige ervaring hebt. Heb je bijvoorbeeld al wat ervaring opgedaan in Scratch/Bomberbot Create, of heb je deelgenomen aan andere Codekampen, dan is deze cursus ook geschikt voor jou! Bij je inschrijving zullen we je een aantal vragen stellen over je voorkennis, om een goed beeld te krijgen van de niveaus in de groep.

Hoe werkt de cursus op afstand?

De cursus vindt plaats gedurende 4 dagen tijdens de Herfstvakantie 2021 van 10.00 uur tot 14.00 uur. Het maakt dus niet uit waar je woont! Het enige wat je nodig hebt is een computer, laptop of Chromebook en een goede internetverbinding. De trainers geven interactieve workshops en helpen je met je eigen spel in kleinere, breakout rooms. Daarnaast starten we elke week met een energizer, om elkaar beter te leren kennen. En natuurlijk nemen we tussendoor pauzes.

Op de laatste dag van de cursus er een online demo waar je ook familie of vrienden kunt uitnodigen zodat zij online kunnen zien wat we tijdens de cursus hebben gedaan!

En na de cursus?

Na de cursus ga je 'huis' met je eigen ontworpen spel. Je bent in staat om je eigen spellen te ontwerpen. In je game kun je onder andere denken aan doelen, vormgeving, interactie en gebruikerservaring. Verder ontvang je natuurlijk ook een certificaat.

Als je wilt blijven leren programmeren, ben je na de cursus klaar om verder te gaan met een tekstuele programmeertaal zoals JavaScript of Python. Je kan ook deelnemen aan Bomberbot Game Design & Development (beginners) , Roblox beginners of gevorderden of Minecraft gevorderden.

Data

Tijd van 10:00 uur tot 13:00 uur.

De cursus vindt plaats in de hefstvakantie 2021 vanaf 1:18 oktober , 2: 19 oktober, 3: 20 oktober, 4:21 oktober > geen les , 5:22 oktober > Demo en uitreiking certificaten

Kijk voor meer cursussen (Game Design and Development 2) op:

bomberbotnl.eventbrite.com


		Afbeelding van Bomberbot: Online Cursus |Minecraft Modding 1| 10-13 jaar| 4 dagen
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Bomberbot

Organisator van Bomberbot: Online Cursus |Minecraft Modding 1| 10-13 jaar| 4 dagen

We teach basic programming skills by learning girls and boys to design and develop online games with our visual coding tool, Bomberbot Create. We have six years of experience in organizing events and programs. Parents and kids rate our events with a 9.1/10 on average.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen