Gratis

Book Launch: ‘Testing in the digital age'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van der Valk Hotel Houten

25 Hoofdveste

3992 DH Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kun je alle digitale ontwikkelingen en termen nog bijhouden? Digital twin, digital assurance, digital transformation, digital age, digital enterprise? Met de snelheid waarmee digitale oplossingen ontstaan en de continue groei van mogelijkheden ervaren professionals in het test- en kwaliteitsvak grote uitdagingen om kwaliteit te (blijven) garanderen.

Testen digitale oplossingen

Wil je leren van best practices van het testen van digitale oplossingen, gebruik maken van nieuwe kwaliteitsattributen en alles te weten komen over nieuwe technologieën zoals het testen van en mét robotics, chatbots en Artificial Intelligence?

Nieuwe methodiek

Kom dan op 1 juni naar het event ‘Testing in the digital age’. Diverse sprekers van organisaties als KLM, TASS international, PostNL en Sogeti gaan in op aspecten rondom het testen van digitale oplossingen. Van het gebruik van AI en machine learning in testing, tot de samenwerking tussen mensen en robots en bijv. het testen van 3D-geprinte producten.Ze laten je zien hoe nieuwe building blocks en kwaliteitsattributen je helpen je weg te vinden in de steeds grotere data-hoeveelheden. En hoe ze je ondersteunen in het maken van de juiste keuzes in het oneindige aantal testmogelijkheden.

Tevens introduceren we een nieuwe methodiek die bestaat uit vijf zogenaamde hops (stappen) die je begeleiden in jouw reis naar het verwezenlijken van een digitale teststrategie.

Boeklancering

Alle expertise en inzichten hebben we voor je gebundeld in een inspirerend en praktisch nieuw Sogeti-boek: ‘Testing in the digital age – AI makes the difference’, dat we deze dag ook lanceren. Uiteraard ontvang je hiervan ook een gratis exemplaar.

Programma en locatie

We ontvangen je graag om 09:00 uur in van der Valk Utrecht en starten om 09:30 uur met het programma. Rond 12:30 uur sluiten we af met een netwerklunch.

09:00 – 09:30 uur Ontvangst
09:30 – 09:40 uur Welkom
09:40 – 10:00 uur Kaderzetting: Digital Age
10:00 – 10:20 uur AI makes the difference?!
10:20 – 10:40 uur Nieuwe kwaliteitsattributen en building blocks
10:40 – 11:00 uur Testen met en van nieuwe technologieën (live)
11:00 – 11:30 uur Pauze
11:30 – 12:00 uur Testing in the digital age – Verhalen uit de praktijk door diverse organisaties
12:00 – 12:15 uur Introductie nieuwe methodiek en uitreiking boek
12:15 – 13:30 uur Netwerklunch

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Van der Valk Hotel Houten

25 Hoofdveste

3992 DH Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen