Boomplantdag Bieslandse Bos 29 november - Partners & donateurs

Venster Acties

Boomplantdag Bieslandse Bos 29 november - Partners & donateurs

Graag nodigen we jou uit om bomen te komen planten op 29 november in het Bieslandse bos nabij Delft! In totaal kun je 4 tickets bestellen.

Door Trees for All

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 29 nov. 2019 10:00 - 14:00 CET

Locatie

Bieslandse Bos Bieslandseweg 1 2645BM Delfgauw Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Op 29 november gaan we met onze partners en donateurs bomen planten in het Bieslandse bos. We starten en sluiten de dag af op Hoeve Biesland, een biologisch-dynamische boerderij in Delfgauw. Plant je mee?

Hieronder vind je meer informatie over de dag zelf. Ook kun je via deze website (maximaal 4) tickets bestellen. We vragen hiervoor een kleine bijdrage van €25,- per persoon om de boomplantdag mogelijk te maken.

Programma

10.00 uur: Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers

10.30 uur: Welkom door Trees for All, Staatsbosbeheer en Hoeve Biesland

11.00 uur: Vertrek naar de plantlocatie, +/- 15 minuten lopen

11.30 uur: Start bomen planten

13.00 uur: Als de laatste bomen de grond in zijn gegaan, lopen we gezamenlijk terug

13.15 uur: Een heerlijke vegetarische lunch staat klaar met warme soep en broodjes

14.00 uur: Einde Boomplantdag

Locatie & bereikbaarheid

We verzamelen om 10.00 uur bij Hoeve Biesland. Het adres is: Bieslandseweg 1 in Delfgauw. Kom je met OV? Je kunt met de trein naar station Delft en van daaruit met de OV-fiets naar de Hoeve. Het is +/- 15 minuten fietsen. Er is geen bushalte in de buurt van de Hoeve.

Kom je met de auto? We vragen je dan om te carpoolen waar mogelijk. Zo beperken we samen de CO2-uitstoot. Er is een kleine parkeerplaats op de Hoeve. Als deze vol is, kun je de auto parkeren op de parkeerplaats aan het begin van de oprijlaan van de Hoeve, dit is hetzelfde adres. Let op: het is vanaf deze parkeerplaats 10 - 15 minuten lopen naar de Hoeve!

Lunch

De lunch is vegetarisch en bestaat uit soep en diverse belegde broodjes. Heeft één van de deelnemers specifieke dieetwensen? Geef het door via info@treesforall.nl.

Praktische tips

We zijn de hele dag buiten, dus kleed je warm aan! Trek laarzen of waterdichte schoenen aan en neem (werk)handschoenen mee. We hopen natuurlijk dat het droog is, maar het weiland waar we doorheen lopen en de plantlocatie kunnen modderig zijn. Wordt er regen voorspeld? Neem een regenpak en eventueel een paraplu mee, want het planten gaat natuurlijk gewoon door!

Over de organisator

Georganiseerd door
Trees for All
Verkoop beëindigd