Gratis
Boost je Buurt  2022 | Netwerkborrel

Boost je Buurt 2022 | Netwerkborrel

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Impact Hub Amsterdam

2C Linnaeusstraat

1092 CK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Ontmoet de ondernemers en partners van het Boost je Buurt programma van Amsterdam Impact (Gemeente Amsterdam)

Over dit evenement

Wil jij de ondernemers en partners van het Boost je Buurt programma ontmoeten? En hun initiatief een stap verder helpen? Lees dan verder!

We nodigen je graag uit voor de netwerkborrel van het Boost je Buurt programma op donderdag 19 mei. Een mooie gelegenheid om mee te denken en jouw kennis en ideeën in te zetten om nog meer maatschappelijke impact te maken in Amsterdam.

Op dit moment wordt er door de 30 geselecteerde bedrijven van het Boost je Buurt programma van Amsterdam Impact hard gewerkt om hun concept en verdienmodel te verduurzamen, hun netwerk te vergroten en zo het lokale ecosysteem van sociale ondernemingen in Amsterdam te versterken.

Wil jij ook een steentje bijdragen? De ondernemers een stap verder helpen? De programma partners ontmoeten en je eigen netwerk uitbreiden?

Meld je dan direct aan om zeker te zijn van je plek. Je bent van harte welkom tussen 16.30 en 19.00 bij Impact Hub Amsterdam.

P.S. Ken je iemand die het leuk vindt om mee te denken? Iemand die graag impact ondernemers een stap verder helpt? Nodig hem of haar dan gerust ook uit.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Impact Hub Amsterdam

2C Linnaeusstraat

1092 CK Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen