Gratis

Boost je carrière in 2019! Geef je loopbaan nieuwe impulsen!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Groningen

Rozenburglaan 1

9727DL Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Boost je carrière in 2019! Geef je loopbaan nieuwe impulsen!


Training 2:

‘Waar haal jij de moed vandaan?’

Woensdag 5 juni 2019 (19.00 tot 21.15 uur)


WtbE organiseert in 2019 een viertal praktische trainingen voor technische professionals en managers, met als thema; Vergroot je invloed op je carrière en verbeter jezelf. Deze leerzame trainingen worden gegeven door de ervaren trainer, schrijver en coach; Roelof Oldenburger.

Investeer continu in je ontwikkeling

WtbE Academy wil je graag helpen en ondersteunen om je verder te ontwikkelen in je werk, want het is van groot belang om te blijven investeren in jezelf. De rode draad van deze trainingen is het versterken van je persoonlijke effectiviteit, en daarmee een boost geven aan je carrière.

Voor wie zijn de Trainingen?

De trainingen zijn bedoeld voor alle technici, ingenieurs en managers die bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling en carrière (Mbo, Hbo en Wo Werktuigbouw, Elektrotechniek, Mechatronica, Technische Bedrijfskunde).


Training 2: ‘Waar haal jij de moed vandaan?’

Woensdag 5 juni 2019 (19.00 tot 21.15 uur)

Mensen weten vaak heel goed wat ze willen, maar durven het niet aan. Bekende voorbeelden zijn het zetten van een loopbaanstap, het aanspreken van een collega of leidinggevende op ongewenst gedrag en het vragen om betere arbeidsvoorwaarden. Ze maken zich een negatieve voorstelling van de toekomst en handelen vervolgens niet in lijn met wat ze willen. Over onze normale menselijke ‘angsten’ (kan ik dit wel, bijvoorbeeld) wordt veel te weinig gesproken, waardoor heel veel kansen worden gemist. Gelukkig bestaat er naast ‘angst’ ook ‘moed’: iets doen wat je eigenlijk niet durft. Wil jij weten hoe je iets moedigs kunt doen of hoe je iemand anders daarmee kunt helpen? Kom dan naar deze workshop.

Roelof Oldenburger heeft over dit onderwerp een boek geschreven "Moed Revolutie", die tevens te bestellen is op www.bol.com: https://go.bol.com/ep/9200000095523394


Wij wensen je veel inspiratie!

Team WtbE


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Groningen

Rozenburglaan 1

9727DL Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen