Boostdag
€ 30,99
Boostdag

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Breekjaar

Krelis Louwenstraat 1

1055KA Amsterdam

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Je hebt je Breekjaar afgerond. En misschien ben je je studie begonnen, of je nieuwe baan. Of je bent verhuisd, of een nieuwe hobby begonnen. Of misschien wel allemaal tegelijk! En hoe is dat nou? Om alles wat je geleerd hebt, tijdens je Breekjaar toe te passen in je dagelijks leven? Op school? Op je werk? Thuis bij je ouders? 

Gaat het makkelijk? Of loop je tegen dingen aan? Heb je nog contact met jouw groep? Waar ben je enthousiast over, en wat werkt minder?

Breekjaar Boostdagen zijn er precies om je na je Breekjaar wat je geleerd hebt weer op te frissen, te oefenen, weer even in de Breekjaar-vibe te zitten en elkaar te supporten. Je krijgt de kans om ervaringen te delen, nieuwe dingen te leren en natuurlijk elkaar weer te zien!

In het het huidige programma zijn deze dagen standaard opgenomen, maar deze herfst willen wij alvast heel graag een pilot draaien. 

Omdat wij aangaan op Breekjaar echt integreren, en jullie willen supporten in dat proces! Zodat je een leven kunt leiden waar je met hart en ziel achter staat.

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Breekjaar

Krelis Louwenstraat 1

1055KA Amsterdam

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen