Bosbaden en vertragen in de natuur met Linde

Venster Acties

Meerdere data

Bosbaden en vertragen in de natuur met Linde

Bosbaden met Linde

Door Linde ten Broek, Back2nature

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 31 mrt. 2023 09:00 - do. 31 aug. 2023 12:00 CEST

Locatie

Parkeerplaats Stiphoutse Bossen 5e Bosweg 5708 Helmond Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Ga mee en ervaar een bosbad met Linde. Dat is een wandeling in de natuur waar je je connectie met de natuur ervaart met je lijf en al je zintuigen, dus met je body, mind & soul. Het bosbad is 2,5-3 uur en vindt plaats in de prachtige natuur van de Stiphoutse bossen in Nuenen/Stiphout.

Tijdens de wandeling krijg je van mij een aantal uitnodigingen die je helpen te vertragen en het moment te ervaren. Je wandelt langzaam, met iedere stap voel je wat er met je gebeurt. Draag meerdere laagjes kleding over elkaar want je kunt sneller afkoelen dan je gewend bent. Het is geen hike, het gaat niet om prestatie, het gaat om vertragen en het contact met wat er op dat moment in jou en in de natuur gebeurt. Aan het einde drinken we thee met iets lekkers. Dit is echt een cadeau voor jezelf.

Een bosbad kun je alleen ervaren of met meerdere mensen. Maak je keuze bij tickets.

Ieder bosbad is uniek, dus je kunt zo vaak als je wilt mee. Heerlijk toch!

Over de organisator

Georganiseerd door
Linde ten Broek, Back2nature

Linde ten Broek is Shinrin yoku gids, EcoNIDRA yogadocent en schrijver. Ze leert leiders hoe ze een bezield leven kunnen leiden door meer te rusten en de natuur in te gaan. Een leven waarin geluk en bezieling plek hebben. Met Soulstories vertelt ze verhalen voor bijzondere momenten en leert ze hoe je je verhaal vanuit je hart kunt vertellen.