Gratis

Boskalis Beach Cleanup Tour 2018 - Etappe N1 Schiermonnikoog

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Strandpaviljoen Marlijn

Prins Bernhardweg 2

9166 SH Schiermonnikoog

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Etappe N1 Schiermonnikoog

De etappe van vandaag starten we bij paviljoen de Marlijn, je wordt daar om 10u verwacht en ontvangt dan een lekker bakje koffie of thee. Neem wel van huis je eigen lunchpakket mee, we lunchen met zijn allen op het strand. Na de lunch gaan we verder met onze opruimactie en eindigen we bij hetzelfde paviljoen, waar de benen even lekker omhoog kunnen onder het genot van een welverdiend drankje.

Het is leuk en bijzonder om bij deze etappe aanwezig te zijn, omdat het de aftrap is van de 2018 editie. Vaak is er ook pers aanwezig en dat maakt het allemaal een beetje spannend. Schiermonnikoog is een prachtig eiland, dus overweeg vooral eens om te kijken of je niet een paar dagen verblijf op dit mooie eiland kunt combineren met de Beach Cleanup. Het werk is de moeite waard, want er is altijd veel afval te vinden. Hoe meer mensen, hoe schoner, hoe beter voor de natuur.

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging met meer informatie. Wil je weten wat handig is om allemaal mee te nemen kijk dan op onze pagina met praktische tips. Ook hebben we enkele spelregels, check hier.

Boskalis Beach Cleanup Tour 2018

Tijdens de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt en jij kunt daarbij helpen! De Noordzeekust is verdeeld in 30 etappes die plaatsvinden van 1 t/m 15 augustus 2018.
Op woensdag 1 augustus start de noordroute op Schiermonnikoog en de zuidroute in Cadzand. Deze routes komen samen op woensdag 15 augustus in Zandvoort waar tijdens de feestelijke afsluiting de resultaten worden onthuld. Iedere etappe is zo'n 5 tot 10 km lang en daarbij wordt zoveel mogelijk afval van het strand opgeruimd. Daarmee laat Stichting De Noordzee zien hoeveel afval er op de stranden ligt en in zee terechtkomt. Want deze ‘plastic soep’ zorgt ervoor dat er jaarlijks meer dan 1 miljoen zeedieren sterven.

Samen kunnen we hier iets aan doen. Doe jij ook mee? Meld je aan voor een of meerdere etappes!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Strandpaviljoen Marlijn

Prins Bernhardweg 2

9166 SH Schiermonnikoog

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen