Uitverkocht

Boskalis Beach Cleanup Tour 2018 - Etappe N15 IJmuiden - Zandvoort

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Paviljoen Noordzee

Kennemerstrand 178

1976 GA IJmuiden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Etappe N15 IJmuiden - Zandvoort

De etappe van vandaag starten we in IJmuiden bij strandpaviljoen Noordzee, je wordt daar om 10u verwacht en ontvangt dan een lekker bakje koffie of thee. Neem wel van huis je eigen lunchpakket mee, we lunchen met zijn allen op het strand. Na de lunch vervolgen we onze weg naar strandpaviljoen Ahoi waar we verwachten tussen 15.00 en 16.00u aan te komen. Omdat dit de laatste etappe van de Tour is, zal dit ook de laatste etappe van de Zuid route zijn. Wanneer wij aankomen in Zandvoort, zullen we dan ook de andere groep ontmoeten. We gaan er een speciaal moment van maken

Om 16:00 uur start dan ook gelijk het eindfeest waar iedereen welkom is en om 17:00 uur gaan we beginnen met de bekendmaking van de resultaten van de Boskalis Beach Cleanup Tour 2018.

Voor wie graag bijtijds naar huis wil, gaat om 18:00 uur de 1e bus terug naar IJmuiden. Voor degenen die graag wat langer van de feestelijke avond willen genieten, gaat de tweede (tevens laatste) bus gaat om 19:30 uur.
Weet je nou niet zeker of je via Eventbrite hebt aangegeven gebruik te willen maken van dit gratis busvervoer: via Eventbrite kun je je ticket inzien en eventueel je antwoord m.b.t. het busvervoer aanpassen.

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging met meer informatie. Wil je weten wat handig is om allemaal mee te nemen kijk dan op onze pagina met praktische tips. Ook hebben we enkele spelregels, check hier.

Boskalis Beach Cleanup Tour 2018

Tijdens de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt en jij kunt daarbij helpen! De Noordzeekust is verdeeld in 30 etappes die plaatsvinden van 1 t/m 15 augustus 2018.
Op woensdag 1 augustus start de noordroute op Schiermonnikoog en de zuidroute in Cadzand. Deze routes komen samen op woensdag 15 augustus in Zandvoort waar tijdens de feestelijke afsluiting de resultaten worden onthuld. Iedere etappe is zo'n 5 tot 10 km lang en daarbij wordt zoveel mogelijk afval van het strand opgeruimd. Daarmee laat Stichting De Noordzee zien hoeveel afval er op de stranden ligt en in zee terechtkomt. Want deze ‘plastic soep’ zorgt ervoor dat er jaarlijks meer dan 1 miljoen zeedieren sterven.

Samen kunnen we hier iets aan doen. Doe jij ook mee? Meld je aan voor een of meerdere etappes!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Paviljoen Noordzee

Kennemerstrand 178

1976 GA IJmuiden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen