Boskalis Beach Cleanup Tour 2018 - Etappe N2 Ameland 1

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Etappe N2 Ameland 1

De etappe van vandaag starten we bij paviljoen 't Strandhuys, je wordt daar om 10u verwacht en ontvangt dan een lekker bakje koffie of thee, dat gesponsord wordt door het paviljoen! Neem wel van huis je eigen lunchpakket mee, we lunchen met zijn allen op het strand. Na de lunch vervolgen we onze weg en eindigen bij ons startpunt, waar we onder het genot van een drankje dat je van ons krijgt, kunnen napraten.

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging met meer informatie. Wil je weten wat handig is om allemaal mee te nemen kijk dan op onze pagina met praktische tips. Ook hebben we enkele spelregels, check hier.

Boskalis Beach Cleanup Tour 2018

Tijdens de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt en jij kunt daarbij helpen! De Noordzeekust is verdeeld in 30 etappes die plaatsvinden van 1 t/m 15 augustus 2018.
Op woensdag 1 augustus start de noordroute op Schiermonnikoog en de zuidroute in Cadzand. Deze routes komen samen op woensdag 15 augustus in Zandvoort waar tijdens de feestelijke afsluiting de resultaten worden onthuld. Iedere etappe is zo'n 5 tot 10 km lang en daarbij wordt zoveel mogelijk afval van het strand opgeruimd. Daarmee laat Stichting De Noordzee zien hoeveel afval er op de stranden ligt en in zee terechtkomt. Want deze ‘plastic soep’ zorgt ervoor dat er jaarlijks meer dan 1 miljoen zeedieren sterven.

Samen kunnen we hier iets aan doen. Doe jij ook mee? Meld je aan voor een of meerdere etappes!

Datum en tijd

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen